SAP anunță prelungirea contractului lui Christian Klein în calitate de CEO, până în 2028

mai 8, 2024

SAP anunță că a prelungit cu trei ani, până la sfârșitul anului 2028, contractul lui Christian Klein (44 de ani) pentru funcția de CEO al companiei. De asemenea, SAP a consolidat rolul lui Klein, numindu-l în funcția de președinte al Comitetului Executiv, unde a fost anterior purtător de cuvânt. Klein s-a alăturat Comitetului Executiv al SAP în 2018 și a fost numit co-CEO în octombrie 2019, înainte de a fi numit unic CEO al SAP SE în aprilie 2020.

În rolul său de CEO, Christian Klein a susținut în mod constant transformarea SAP într-o companie cloud, a declarat profesorul Hasso Plattner, președintele al Consiliului de Supraveghere al SAP SE. Aș dori să îi mulțumesc lui Christian Klein pentru contribuția sa remarcabilă adusă succesului SAP. Prin prelungirea anticipată a contractului său și prin consolidarea continuă a funcției sale, subliniem în mod clar rolul său important în transformarea constantă a companiei. Suntem convinși că acest lucru pune bazele unei dezvoltări durabile a SAP într-o industrie IT extrem de dinamică.

Aș dori să mulțumesc Consiliului de Supraveghere al SAP pentru încrederea acordată. Aștept cu nerăbdare să continui cooperarea strânsă cu colegii mei din Comitetul Executiv SAP, precum și cu angajații, partenerii, clienții și investitorii noștri, a declarat Klein. Împreună, am aplicat cu succes strategia noastră și este un privilegiu să conduc SAP în călătoria sa pentru a deveni compania numărul unu în domeniul aplicațiilor enterprise și al inteligenței artificiale dezvoltate pentru business.

Klein și-a început cariera la SAP ca student, în anul 1999. Ulterior, a ocupat diverse poziții în cadrul companiei, inclusiv cea de Chief Financial Officer al SAP SuccessFactors și Chief Controlling Officer al SAP SE, iar în 2016 a fost numit Chief Operating Officer al SAP SE, funcție în care a continuat până în anul 2021.


Articol furnizat de KomuniK - Comunicate de presa

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro