Sanatate de la A la Z cu Signal ...

septembrie 15, 2010

Prin asigurarile de sanatate Signal Klar, Signal Klassik si Signal Komplett, compania aduce pe piata asigurarilor de sanatate din Romania produse personalizate care sa protejeze sanatatea si calitatea vietii si sa corespunda cerintelor si nevoilor asiguratilor. Misiunea Signal Iduna este oferirea de servicii si produse de o calitate excelenta clientilor, dar si un instrument eficient de atragere, retentie si motivare a angajatilor competenti in companii, in special prin asigurarile de sanatate adresate persoanelor juridice. Pentru ca fiecare companie are un profil distinct, Signal Iduna are capacitatea de a-si adapta produsele, care sunt 100% personalizabile in functie de nevoile specifice fiecarei companii. Astfel, companiile pot alege pentru angajatii lor diverse specialitați si servicii medicale, de la cele mai uzuale pana la proceduri extrem de complexe.
Indiferent de tipul de asigurare de sanatate: Signal Klar, Klassik sau Komplett asiguratul poate alege frecventa de plata a primei de asigurare: lunar, trimestrial, semestrial sau anual, iar in acelasi timp un alt beneficiu pe care Signal Iduna il ofera clientilor este accesul la un specialist care le poate recomanda medici, clinici, spitale, programandu-i in funcție de nevoile și preferințele acestora. Mai mult, in perioada 6 septembrie- 1 decembrie la incheierea unei asigurari de sanatate Signal Iduna clientul poate primi cadou un termometru sau un tensiometru digital in functie de frecventa de plata aleasa.

Signal Klar adresata in mod special tinerilor ofera accesul la investigaÈ›ii paraclinice, analize de laborator, consultaÈ›ii de specialitate, tratamente È™i proceduri intraspitalicesti din zona a sase specialitati medicale, necesare tinerilor È™i stilului acestora de ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Sanatate de la A la Z cu Signal ...

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro