Samsung Seria 9 - cel mai subtire notebook premium din lume

ianuarie 10, 2012

Samsung Electronics Co., Ltd, lider global in industria de media digitale si tehnologii convergente, a dezvaluit a doua generatie de notebook-uri Seria 9 in cadrul evenimentului International Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas. Dupa premierele modelelor anterioare la CES 2011, noul notebook Seria 9 prezinta maiestria in inovatie a Samsung in sectorul de notebook-uri premium.

Personalizat pentru consumatorii care tind spre calitatea de top in ceea ce priveste design-ul, noul notebook Seria 9 se mandreste cu cea mai subtire si compacta carcasa. Design-ul sau unic si tehnicile ingineresti doboara toate perceptiile comune despre notebook-urile premium. Componentele foarte mici au fost ajustate pentru a putea sa incapa in carcasa inovatoare.

„Noul notebook Samsung Notebook Seria 9 reprezinta un element de referinta pentru maiestria Samsung in ceea ce priveste precizia inginereasca si design-ul premium. Noua Serie 9 reuneste originalitatea si mostenirea predecesorului sau, eliminand in acelasi timp factorii inutili. Forma aerodinamica a noului laptop Samsung Seria 9 reprezinta chintesenta design-ului creat de Samsung, alaturandu-se performantei si functionalitatii”, a spus Seongwoo Nam, Vicepresedinte Executiv, IT Solutions Business in cadrul Samsung Electronics.

Pentru a atinge cele mai inalte aspecte ale unui design premium, fara ca performanta sau functionalitatea sa fie compromise, a fost nevoie de 9.000 de ore de realizare de schite si machete, 24.000 de ore de R&D, in total, fiind petrecute 33.000 de ore pentru crearea produsului de catre designerii si inginerii Samsung. Componentele cheie precum panoul LCD, tastatura, placa de baza, cablurile, coolerul si bateria au fost create cu precizie pentru a se potrivi in carcasa subtire a notebook-ului Seria 9.

Tehnologia Samsung MaxScreen a fost implementata pentru a minimaliza dimensiunea ramie, in timp ce ecranul a fost marit pana la un inch. Pentru prima oara, Samsung Notebook Seria 9 ofera clientilor din lumea intreaga cel mai subtire si compact notebook premium de 15”, prezentand un display cu culori intense, potrivit pe un cadru elegant de 14”. Cu adevarat subtire, avand doar 14,9 mm si cantarind doar 1,59 kg, notebook-ul Seria 9 de 15” este cu aproape 50% mai compact decat orice alt laptop existent de 15”. Notebook-ul Seria 9 de 13” masoara doar 12,9 mm si cantareste doar 1,16 kg – chiar cu 28% mai mic decat modelul anterior. Toate acestea reprezinta o adevarata revolutie in sectorul premium al laptopurilor subtiri si usoare.

Stilul premium exclusiv si design-ul aerodinamic ale noului notebook Samsung Seria 9 uneste linii si curbe intr-o identitate solida, eliminand orice cuta. Nu e vorba de niciun truc, au fost evidentiate doar design-ul unic si tehnologia inginereasca a noul notebook Seria 9.
Culoarea neagra (Mineral Ash Black) a carcasei, cu laturile din aluminiu mat, creeaza un contrast uimitor. Pentru a atinge aceasta perfectiune vizuala, notebook-ul Seria 9 a fost suflat cu nisip, fapt ce elimina urmele de degete pe suprafata notebook-ului.

Puterea si performanta sunt asigurate de a doua generatie de procesoare Intel Core i5/i7, memorie ram 4GB*/8GB si 128GB/256GB SSD. Datorita Samsung Fast Solutions, noul notebook Seria 9 se inchide in 9,8 secunde, iar tehnologia Fast Start asigura un raspuns la deschidere de 1,4 secunde, in timp ce tehnologia Fast Browsing ofera navigare pe net de doua ori mai rapida. O alta inovatie surprinzatoare este bateria noului notebook Seria 9 de 15”, care are o rata de viata de pana la 10 ore.

Ecranul HD+ SuperBright, cu 180% mai luminos si dotat cu display anti-reflexie, asigura o vizualizare clara chiar si in aer liber. În plus, unghiul vizual de 160o garanteaza o experienta vizuala comfortabila.
Ecranul cu autodetectare si tastatura cu iluminare din spate se ajusteaza pentru a se potrivi conditiilor de iluminare din jur, oferind o luminozitate optima pentru usurinta maxima de utilizare, chiar si in medii deosebit de intunecate sau luminoase.

Utilizatorii se pot bucura de un control mai bun si de mai putine gesturi accidentale, folosind clickpad-ul mare multitouch al noului notebook Seria 9. Prezentand un strat de sticla si senzori de imagine, acesta ofera control pentru o utilizare mai usoara si exacta. În plus, performanta wireless optimizata permite consumatorilor sa se conecteze usor oriunde.
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro