Samsung redenumeşte un terminal din aeroportul Heathrow

Începând de luni, 19 mai, timp de două săptămâni, Terminalul 5 din aeroportul Heathrow va fi denumit “Terminal Samsung Galaxy S5”, ca parte a unei campanii de promovare a noului smartphone.

Samsung a explicat că acest nume împreună cu imagini ale noului Galaxy S5 vor apărea pe toate cele 172 de panouri digitale găsite în zona terminalului, inclusiv zona de plecare, zona de sosire, zona de aşteptare, intrarea, zona de securitate cât şi zona bagajelor.

Totodata, persoanele care vor sta în zona de aşteptare vor putea încerca noul produs în cadrul magazinului Dixons Travel.

Potrivit Samsung, campania a fost aranjată împreună cu aeroportul Heathrow cât şi  împreună cu firma de publicitate JCDecaux Airport, şi este prima data când cel mai mare aeroport din Regatul Unit a permis schimbarea numelui unui terminal.

Russel Taylor, vicepreşedinte Samsung Electronics UK & Ireland a declarat: “Suntem mereu în căutare de metode de a ne promova brandul, şi cred că această campanie susţine acest lucru. Parteneriatul cu aeroportul Heathrow cât şi cu JCDecaux Airport ne-a permis să trecem limita cum nici unui brand nu i-a fost permis până acum”.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro