Samsung lanseaza cea mai noua linie de monitoare 3D, rezolutie Full HD

iunie 8, 2011

Samsung Electronics a lansat in Romania cea mai recenta linie de monitoare 3D, ce dispun de rezolutie Full HD, conectivitate de ultima ora si design sofisticat.
„Pentru noi, performanta inseamna functii avansate, fara compromis la niciun nivel,” a declarat Sebastian Cucu, Managerul Diviziei de IT din cadrul Samsung Electronics Romania.

„De aceea, prin fiecare produs, incercam sa depasim asteptarile, oferind utilizatorilor nostri solutii tehnologice complete. Viitorul in imagine sta in tehnologia 3D, iar Samsung a facut pasi majori in acest sens. Noua gama de monitoare 3D este o linie inovatoare, ce se pliaza pe nevoile utilizatorului modern si, de aceea, suntem siguri ca va fi primita cu entuziasm si pe piata din Romania.”

Monitoarele din Seria SA 9 ofera rezolutie Full HD de 1920x1080 si sunt disponibile in varianta de 27 de inci. Calitatea cristalina a imaginii si luminozitatea optina sunt asigurate de unghiul amplu de vizualizare (170°/160°), ce asigura culori vii din aproape orice pozitie.
SA 9 pot reda continut 3D incredibil de realist, precum jocuri video 3D, filme 3D si continut creat de utilizator, cum ar fi fotografii sau filme 3D. În acelati timp, dispozitivul ofera si posibilitatea de a converti in timp real continutul 2D in 3D de pe PC, pentru Blu-ray, console de jocuri si set-up boxes.

Monitoarele dispun de texturi mai curate, fara interferente, pentru o viteza mai buna a jocurilor in modul 120Hz. Noul input digital Real 120Hz de DisplayPort permite utilizatorilor sa se bucure de jocuri video 3D mult mai realiste.
Seria SA 9 se mandreste si cu o viteza extrem de mare a miscarii pixelilor (2 ms) pentru experiente de gaming si vizualizare de filme optime, fara distorsiuni sau interferente.
Oferind o solutie 3D completa intr-un singur pachet, SA 9 include o pereche de ochelari 3D active shutter, capabili sa redea imagini full HD, precum si un emitator pentru sincronizarea ochelarilor.

Citeste integral: www.banisiafaceri.ro 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro