Samsung înlocuieşte leader-ul departamentului de design

Potrivit Reuters Chang Dong-hoon, cel care a condus departamentul de design Samsung a demisionat din pozitie, şi va fi înlocuit de către vice preşedintele aceluiaşi department Lee Min-hyuk. Totuşi Chang va continua să lucreze pentru departamentul de design.

Deşi compania coreeană a refuzat să facă comentarii în legătură cu acest aspect, se presupune că demisia a venit în urma criticilor negative în legătura cu noul Samsung Galaxy S5.

Într-un review al site-ului The Verge, David Pierce a descris noul smartphone ca fiind de proastă calitate. “Sunt curios dacă noul şi minunatul HTC One o să îi inspire sau o să îi motiveze pe cei de la Samsung să nu mai folosească plastic ieftin, să foloseasca o carcasă de metal şi să facă un smartphone demn de numele lor”

Noul leader al departamentului, Lee Min-hyuk a lucrat la departamentul de design pentru Renault în 1990, iar apoi pentru Samsung, unde a fost implicat într-un proces împotriva Apple în legătura cu încălcarea unor patente de design. Ca răspuns acesta a declarat: “Am facut mii de schiţe şi sute de prototipuri pentru seria Galaxy. Asta înseamna ca m-am prefăcut că lucrez la design-ul lor până acum?"

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro