Samsung i9100 Galaxy S II - acum in magazinele COSMOTE si Germanos

iunie 6, 2011

Telefonul Samsung i9100 Galaxy S II este disponibil in magazinele COSMOTE Romania si Germanos din intreaga tara. Mai subtire, mai usor, mai rapid decat predecesorul sau, terminalul este unul dintre cele mai ingenioase smartphone-uri cu sistem de operare Android.

Unul dintre punctele forte ale terminalului este interfata senzitiva TouchWiz, aici la versiunea 4.0, cea mai noua, care in combinatie cu sistemul de operare Android 2.3.3, ofera o experienta imbunatatita de utilizare a ecranului senzitiv de 4,3 inci. Galaxy S II mai are cateva caracteristici spectaculoase: de exemplu, anularea oricarui sunet, fie ca e vorba de apeluri sau muzica la MP3 player, in momentul intoarcerii telefonului cu ecranul in jos. Alte caracteristici interesante sunt: tilt-zoom, respectiv schimbarea celor sapte homescreen-uri printr-o simpla miscare in plan lateral-vertical a telefonului, fara sa mai fie necesara atingerea ecranului senzitiv. Samsung a adaptat accelerometrul astfel incat dupa rearanjarea widgeturilor se poate trece cu mare usurinta de la un homescreen la altul.

Samsung i9100 Galaxy S II este un telefon inteligent 3G, avand conectivitate EDGE si HSDPA de pana la 21 Mbps, Wi-Fi, Bluetooth 3.0, USB si procesor dual core de 1,2 GHz. Memoria interna este de 16 GB, cu posibilitate de extindere pana la 32 GB pe memorie externa. Terminalul dispune, de asemenea, de o memorie de 1GB RAM pentru a rula fluent cele mai complexe aplicatii.

Citeste integral: www.banisiafaceri

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro