Samsung Galaxy S10, probabil cel mai bun telefon pe care il poti cumpara acum

aprilie 16, 2019

Samsung Galaxy S10 reprezintă punctul culminant al producției de smartphone-uri în anul 2019, dacă nu luăm în considerare S10 Plus mai mare, cu mai multe caracteristici și mai scump. Samsung Galaxy S10 emană stil, include o adevărată performanță și face fotografii impresionante.

Motive să îl cumperi:

 

- Ecran fantastic

- Performanță super-rapidă

- Design rafinat

 

Motive să îl eviți

 

- Durată de viață a bateriei medie

- Software-ul poate fi încă ciudat

- Poți lua alte modele S10

Aspect Samsung Galaxy S10

 

În acest moment este destul de clar că Samsung este capabil să facă niște smartphone-uri fantastice, iar Galaxy S10 nu este deloc dezamăgitor în această privință. Samsung Galaxy S10 emană stil și clasă din orice rotunjime și din porii de metal și se simte ca un produs de lux din momentul în care îl iei în mână.

 

Ceea ce nu poate fi combătut este calitatea măiestriei aici. Samsung s-a remarcat din nou prin modul în care a reușit să-și asambleze smartphone-ul său emblematic. Noul design al ecranului împinge afișajul către marginea telefonului, nelăsând aproape nici un fel de margine. Un procent de 93,1% din partea din față a telefonului este dat de display.

Samsung continuă să experimenteze cu „bretonul” telefonului, lăsând doar o margine foarte subțire în partea de sus și amplasând camera de selfie într-un colț încadrat în ecranul propriu-zis.

 

Samsung Galaxy S10 este mai ușor de utilizat și mai confortabil de manevrat și decât de ecranul de 5,8 inci al predecesorului său, în ciuda faptului că Galaxy S10 este mai înalt cu 2 mm decât S9. De fapt, acesta pare unul dintre telefoanele cele mai compacte dintre cele cu un ecran mai mare de 6 inch.

 

Performanță

 

Samsung Galaxy S10 este echipat cu un procesor Exynos, care vine alături cu un spațiu amplu de stocare RAM de 8 GB.

În utilizare, Samsung Galaxy S10 se simte suplu și rapid, indiferent de sarcină. Comutarea între aplicații se face aproape instantaneu, iar jocurile grafice intensive se declanșează în câteva secunde.

 

De la navigarea pe site-uri web până la editarea fotografiilor, Samsung Galaxy S10 rulează într-un mod foarte rapid, care poate fi, desigur, foarte util atunci când încerci să găsești un restaurant în apropiere sau să pornești camera.

RAM-ul și procesorul din acest telefon sunt cu siguranță mai mult decât capabile să facă față la tot ceea ce are nevoie un telefon în 2019. Dacă vei încerca să găsești un telefon Android cu performanțe mai bune în 2019, vei avea de muncă.

 

Camera

 

Telefoanele Samsung au o reputație puternică la capitolul camere în ultimii ani, însă salturile la capitolul calitate și inovare au devenit mai mici în fiecare an. Aceeași poveste este valabilă și pentru Samsung Galaxy S10, care oferă o îmbunătățire notabilă, dar nu imensă față de S9. Aceasta nu este neapărat o problemă, deoarece Galaxy S9 avea o cameră extraordinară.

Ceea ce avem în plus este un senzor suplimentar. Anul trecut, Samsung a introdus un senzor secundar, iar pe Galaxy S10 numărul senzorilor montați din spate crește din nou, la un total de trei.

 

Acest sistem cu trei obiective include o cameră de 12 megapixeli cu stabilizare optică a imaginii (OIS) și o deschidere variabilă care poate comuta între f / 1,5 și f / 2,4, precum și un nou senzor ultra-lat de 16 megapixeli f / 2,2 un teleobiectiv de 12 megapixeli cu f / 2,4.

 

Astfel se pot face fotografii cu unghi larg de 0,5x (așa cum se poate și cu Huawei Mate 20 Pro), precum și zoom optic 2x. Ambele moduri sunt foarte ușor de accesat cu o singură apăsare pe o fereastră pop-up mică care apare în modul implicit al camerei.

La fel ca și predecesorii săi, Galaxy S10 este capabil să facă fotografii grozave, bogate în culori și contrast și bine echilibrate în ceea ce privește zonele mai întunecate și mai deschise.

Selfie-urile cu camera de 10MP din față sunt bune - mai bune decât pe precedentul telefon, de fapt.

 

Baterie

 

Samsung Galaxy S10 este echipat cu o baterie de 3.400mAh. Aceasta este o baterie decentă, dar S10 are un ecran luminos, mare, de înaltă rezoluție, care mănâncă considerabil din durata de viață a bateriei.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro