Samsung a lansat televizorul pentru mileniali, pentru a vedea story-uri Instagram în 4K

Mereu există moduri de a-ți duce pasiunile la capăt în cel mai extrem mod. Acest lucru se aplică la orice. Dacă-ți plac calculatoarele, poți cumpăra un calculator care să coste  mai mult decât o mașină. Dacă-ți place mâncarea, poți mânca bucate gătite de cei mai buni chefi din lume. Iar dacă îți plac story-urile de Instagram și conținutul mobil, în general, există soluții extreme și pentru asta. Iar soluția a oferit-o Samsung.

 

Televizoare Samsung – oferte eMag!

 

De ce spunem asta? Samsung tocmai a lansat o nouă propunere de televizoare care se diferențiază de altele, mult mai tradiționale. Cel care a atras cel mai mult atenția, însă, este televizorul ideal pentru consumul de internet mobil.

 

Televizorul pentru mileniali: format vertical pentru conținutul mobil. Noul televizor Samsung pentru mileniali este perfect pentru story-uri de Instagram.

 

Televizoare Samsung – super oferte, preturi mici!

 

Se numește The Sero, televizorul perfect pentru consumul de conținut vertical și gândit special pentru publicul fascinat de acest tip de conținut. De altfel, Sero înseamnă, literalmente, „vertical”, în coreeană. Este un televizor cu o diagonală de 110 centimeti, cu ecran QLED care poate fi rotit la 90 de grade pentru a putea viziona rețelele sociale preferate, precum Instagram și story-urile acestuia, Snapchat, respectiv video-urile filmate în modul vertical.

 

Televizoare Samsung – oferte speciale, telecomenzi universale!

 

Nu e totuși motiv să ne alarmăm. Chiar dacă acest televizor Samsung a fost prezentat ca fiind un televizor vertical, acesta se poate roti la 90 de grade, pentru a deveni un televizor tradițional, care poate afișa și conținutul clasic, pe orizontală. Acest televizor Samsung oferă un sunet de 60 de wați, control prin Bixby și conectare la smartphone prin NFC, pentru a putea reproduce pe televizor tot conținutul dorit de pe telefonul mobil. Samsung nu a oferit și alte specificații, decât că este un televizor 4K HDR.

 

Televizorul The Sero face parte dintr-o familie de televizoare „artistice” pe care Samsung le-a lansat în Coreea. Faptul că acesta este un televizor adresat îndeosebi milenialilor a fost clarificat chiar de Samsung, care spune că Sero este ”ideal pentru fotografii și site-uri de shopping cu comentarii în partea inferioară”. Totuși, acesta nu este primul televizor vertical de pe piață, existând deja alternative ca Surface Hub 2. Deși acesta din urmă are un ecran tactil și a fost gândit pentru prezentări, brainstorming și chestii similare.

 

Televizoare Samsung – tehnologie QLED

 

Ecranul 4K cu tehnologia QLED pentru conținutul mobil pare puțin exagerat, totuși. E ca și cum ai vâna muște cu tunul. Și mai ales când vedem și prețul: 16.300 de dolari. Samsung nu a specificat dacă acest televizor va fi lansat și în afara Coreei de Sud, dar cel mai probabil va fi disponibil și în alte țări.

 

Totuși, de admirat decizia Samsung de a încerca lucruri noi, cu atât mai mult pe un teren suprasaturat precum piața televizoarelor. Dincolo de toate acestea, nu negăm că să vezi niște story-uri Instagram pe o asemenea bestie ar fi foarte „badass”.