Samsung - 300 de milioane de telefoane mobile vandute la nivel global in 2011

decembrie 13, 2011

Samsung Electronics Co., Ltd, unul dintre principalii furnizori de telefonie mobila din lume, a inregistrat 300 de milioane de unitati de dispozitive mobile vandute in anul 2011, un record in istoria Samsung.
„Suntem incredibil de mandri de acest record de vanzari si de faptul ca am depasit targetul anuntat pentru acest an, ceea ce dovedeste interesul constant al consumatorilor din intreaga lume pentru produsele Samsung.”, a declarat JK Shin, Presedinte al Samsung Mobile Communications Business. „Performanta noastra in industria mobila este fara egal.

Samsung este singurul producator care aduce o gama de dispozitive mobile extreme de variata, utilizand o varietate de platform, precum Android, Windows Phone sau platforma proprie Samsung bada, la o scara cu adevarat globala. Asteptam cu nerabdare sa continuam acest succes si in 2012.”

Aceste rezultate incununeaza un an de succes pentru intreg portofoliul de produse Samsung. Gama de produse de referinta GALAXY S a companiei – GALAXY S si GALAXY S II – a contribuit semnificativ la acesta realizare, produsele continuand sa castige popularitate printre consumatori si propulsand brandul GALAXY drept unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume. Samsung GALAXY S II, lansat in 2011, a stabilit un nou record pentru Samsung, generand 10 milioane de unitati vandute, mai rapid decat orice alt dispozitiv mobil din istoria companiei. 

Citeste integral: www.banisiafaceri.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro