SALONUL MOTO BRASOV, 3-5 Iunie, ITC

Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente, Brasov 2005 - SMAEB Transilvania 3-5 Iunie, International Trade Center

De ce Brasov?
Raspunsul este foarte simplu. Brasov pentru ca este multivalent. Cross, enduro, touring, speed, atv, adventure, toate sunt posibile datorita pozitionarii si a reliefului. Trasee virajate spre Poiana Brasov sau Targul Mures, enduro in Bucegi sau motocross la Zarnesti, toatea aceastea insemnand un potential de crestere ce trebuie fructificat. Brasov pentru ca asa cum a dictat si piata, majoritatea importatorilor sunt reprezentati. Brasov pentru ca in comparatie cu orase precum Cluj, Timisoara, Arad sau Oradea, piata moto se poate dezvolta prin dealerii locali si nu prin importuri paralele din Ungaria sau Germania. Salonul se adreseaza cu precadere publicului din judetele Brasov, Sibiu, Covasna, Harghita, Mures si Bacau dar preconizam vizitatori si din Hunedoara, Alba, Cluj, Bistrita, Bacau si Vrancea. Foarte multi motociclisti din tara nu au venit la SMAEB Bucuresti datorita distantei foarte mari, dar la Brasov cu siguranta nu vor pierde ocazia.

Plecand de la premisele de mai sus am decis organizarea primei editii a salonului in 3-4-5 iunie 2005 in complexul expozitional “International Trade Center”, locatia obisnuita pentru saloanele auto. Suprafata interna alocata evenimentului este de 1200 mp, iar la exterior peste 600mp.

La salon se prezinta prin intermediul dealerilor majoritatea marcilor de motociclete si echipamente: Airoh, Akrapovik, Aprilia, Arctiv Cat, Axo, Benelli, BMC, Bombardier, Boom Trikes, Cagiva, Dainese, Ducati, Fren Tubo, Gilera, Honda, Husqvarna, K&N, Kawasaki, KTM, Micron, Moto Guzzi, Moto Master, Motorex, MV Agusta, Oxtar, Peugeot, Piaggio, Pro Grip, Prox, Putoline, Rev'it!, Schuberth, Skino, Suzuki, Triumph, Twin Air, Ufo, Uvex, Valvoline, Vemar, Vespa, Yacco, Yamaha.

Program:
Vineri 14-18
Sambata 10-18
Duminica 10-16
Pret bilet: 3 RON

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro