Salonul International de Automobile Bucuresti 2007

Salonul International de Automobile Bucuresti 2007 a fost deschis oficial in prezenta Domnului Calin Popescu Tariceanu, Prim-Ministrul Romaniei.
Editia de anul acesta inregistreaza cea mai larga participare de pana acum, la eveniment fiind prezenti aproape 200 de expozanti de autovehicule si accesorii, cu aproximativ 500 de marci si peste 100 de premiere nationale.
Locul de desfasurare - Soseaua Bucuresti-Ploiesti nr. 289, vis-a-vis de Aeroportul International Henri Coanda - a fost ales datorita cresterii suprafatei expozitionale la peste 50.000 mp. Noua locatie a permis dezvoltarea uneia dintre cele mai impresionante structuri in aer liber din Europa, la ridicarea careia au participat firme cu renume in domeniu. Spatiul destinat salonului este impartit in trei arii: primele doua, acoperite, cuprind expozantii auto, moto si ATV, respectiv expozantii de accesorii, echipamente si servicii, iar suprafata aflata in aer liber va gazdui autoutilitarele. Printre expozanti se regasesc 23 de companii auto ce expun 40 de marci, 10 companii de tunning prezente cu 50 de marci si 12 companii moto si ATV care prezinta 35 de marci.
In total, aceasta editie aduna peste 500 de autovehicule expuse si aproximativ 5000 de persoane angajate in standuri. Organizatorii SIAB au pregatit pentru segmentul de masini de teren si un traseu de testare si demonstratii off-road la cele mai inalte standarde. Testele se vor desfasura sub supravegherea si coordonarea pilotilor profesionisti de off-road si rally-raid. Traseul off-road din cadrul SIAB 2007 va fi cel mai mare si cel mai complex realizat vreodata in Romania, avand peste 15.000 mp si doua grade de dificultate.
SIAB 2007 va fi deschis publicului larg in perioada 5-14 octombrie, intre orele 10:00 - 20:00. Biletele pot fi achizitionate de la chioscurile RATB, beneficiindu-se astfel de transport gratuit prin intermediul liniei speciale care va functiona pe traseul Piata Presei Libere - Metro Otopeni, sau de la casele de bilete existente la locul de desfasurare a evenimentului.
Pretul biletului este de 15 lei, intrarea pentru copiii cu varste de pana la 7 ani fiind libera. Ca in fiecare an, organizatorii au pregatit un concurs pentru vizitatori. Marele premiu va consta intr-un autoturism apartinand modelului cel mai bine vandut in Romania in 2007. Pe langa acesta, vor exista alte 10 premii, constand fiecare in cate 1000 de litri de combustibil.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro