Salon de infrumusetare in Popesti Leordeni – Illieen’s

Illieen’s este un salon de infrumusetare in Popesti Leordeni. Salonul Illieen’s este dedicat serviciilor de infrumusetare de ani de zile. Mersul la salon de infrumusetare ajuta femeile sa isi regaseasca feminitatea si frumusetea. La Illieen’s – Salon de infrumusetare in Popesti Leordeni – gasiti tratamente de cosmetica faciala si corporala pentru a va bucura corpul de un rasfat bine meritat.

Atunci cand femeile apeleaza la un specialist se asteapta sa primeasca rezultate de calitate inalta. Tratamente pentru tenul sensibil sau cu semne de imbatranire gasim doar la un salon de infrumusetare cu experienta si produse de top.

Pentru un ten cu elasticitate, fermitate si vitalitate sunt necesare proceduri de curatare, hidratare si ingrijire precum infuzia cu oxigen hiperbaric sau CronosDerm.

salon de infrumusetare in Popesti Leordeni

La Salon de infrumusetare in Popesti Leordeni se discuta adesea despre cele mai bune tratamente si despre ce este nou in industria de beauty. Indiferent de salonul ales, intreaba cosmeticiana ta despre produsele pe care le aplica pe tenul si corpul tau.

Tratamentele corporale frecvent recomandate femeilor care doresc un corp tanar si infrumusetat sunt masajele.

Aveti sansa de a alege fie masajul de relaxare, masajul de drenaj limfatic, masajul terapeutic sau reflexoterapia. Toate aceste forme de relaxare si insanatosire ajuta corpul sa se odihneasca si sa isi recapete energia.

Fie ca ajungeti la salon de infrumusetare in Popesti Leordeni sau in orice alta parte a orasului trebuie sa intelegeti utilitatea procedurilor din salonul de infrumusetare.

Mergand la salon beneficiem de game de cosmetice special concepute pentru serviciile de cosmetica si spa. Gamele Mary Cohr si Academie sunt nelipsite din saloanele de infrumusetare.

Discutia cu expertul in cosmetica

Un expert in infrumusetare stie sa va recomande tratamentul potrivit tipului de ten si nevoilor dumneavoastra. Fiecare femeie are nevoie de ingrijire personalizata.

Atunci cand o femeie se respecta cu adevarat cauta sa isi identifice proddusele si serviciile care ii sunt potrivite.

Illieen’s va asteapta la salon de infrumusetare in Popesti Leordeni pentru servicii de cosmetica faciala, tratamente corporale, coafuri sau manichiura.

Despre Illieen’s – salon de infrumusetare in Popesti Leordeni

Illieen’s este un salon de infrumusetare si tratamente corporaledin Popesti Leordeni. Situat intr-un complex residential nou si infiintat din 2017, salonul Illieen’s a devenit rapid o oaza de relaxare si infrumusetare. Pe langa clasicele servicii de cosmetica, Illieen’s ofera si servicii de coafor si tratamente corporale. Echipa Illieen’s este pasionata de industria de beauty si constant aduce tratamente si servicii noi clientilor sai.

Date de contact:

Persoana Contact Alexandra

Tel: 0786.125.539

E-mail: ananicollebeauty@gmail.com

Website: illieens.ro

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Salon de infrumusetare in Popesti Leordeni – Illieen’s