Exclusiv! Interviu cu...Diavolul

martie 25, 2014

Si-a construtit o reputatie de cel mai rau dintre dintre cei rai. Toti cei care ii stau in cale sunt aruncati in flacari si nimeni nu-si prea doreste sa-i faca vizite de curtuazie. Cel care poarta multe nume , Satana,  Lucifer, Belzebut  sau DJ Inferno a acceptat sa acorde un interviu in exclusivitate. Da astazi aveti ocazia sa cititi o sueta cu Diavolul,

Reporter: Domnule Diavol, putem spune linistiti ca popularitatea dumnevoastra comparata in comparatie cu alte forte, de exemplu cele ale binelui, este foarte scazuta. De ce credeti ca nu va iubesc oamenii?

Diavol: Buna ziua. In primul rand vreau sa-mi cer scuze pentru caldura din casa mea. Eu sunt obisnuit dar stiu ca dumneavoastra nu sunteti. Vreau sa-mi cer scuze si pentru urletele care se aud din pivnita. Ucenicii mei inca nu au invatat sa munceasca in liniste.
Dar da, ca sa va raspund la intrebare, sincer intodeauna m-am considerat mai bun ca tipul de sus. Adica, nici nu stiti cat de urat e sa fi in locul meu. Toata lumea ma considera tipul rau. Credeti ca e placut sa fii vazut ca tipul rau tot timpul? Te asigur ca nu e.
Tipul de sus a ucis mai multi oameni ca mine. Si cand nu are chef sa ii duca in ditamai paradisul lui ii trimite aici sa ii torturez de parca nu as avea destui. Sincer nu-mi dau seama de ce lumea il place atat de mult.’’

Reporter: Mai multi oameni au declarat ca au incetat sa va placa din momentul in care i-ati spus lui Eva sa manance din pomul interzis. Ce parere aveti despre asta?

Diavol: Vezi? Nu e ca si cum as fi obligat-o. I-am zis sa manance pentru ca acele fructe interzise mi se pareau gustoase. Si i-am zis fetei sa incerce. Nu e vina mea ca m-a ascultat. Si chiar asa, uita-te ce caracter are tipu’ de sus. Cum naiba sa ma lasi pe mine in Paradis? Pe mine? Si pui ditamai pomu’ in curte si le zici ‘’Ma copii, deci din ala mai frumos, ala mai gustos, din pomul acela sa nu mancati ca va ia mama dracu’.’’. Desigur ca au mancat copiii. Daca nu vroiai sa manance trebuia sa nu pui pomul ala acolo.

Reporter: Dupa ce am facut un sondaj de opinie pe Pamant intreband oamenii de ce va urasc atat de mult, multi dintre ei au spus ca va urasca din cauza ca sunteti diabolic si pentru ca torturati oamenii. Ce credeti despre asa.?

Diavol: Doamne, sa ma ia dracu’. Pai da asta e slujba mea. E ca si cum te-ai lua de un maturator pentru ca face curat. E ca si cum te-ai lua de controlor pentru ca te intreaba de billet.
Nu e ca si cum eu ii trimit aici. Tipu’ de sus ii trimite aici. Habar n-am de ce. Eu doar imi fac treaba.’’

Reporter: Considerati ca Dumnezeu e supraapreciat?

Diavol: Nu stiu daca as putea spune supraapreciat, dar cu siguranta e prea slavit. Tipul nu e mai bun ca mine cu nimic. El sta in Paradis si eu sunt obligat sa stau aici. Mai are si mofturi. Cum nu-i comvine ceva, pac arunca un potop si ii ucide pe toti. Si tot eu sunt sunt baiatul rau. Ma simt precum fratele mai mic al unei celebritati.

Reporter: In incheiare ce ati vrea sa le transmiteti oamenilor de pe Pamant?

Diavol: Mai copii, nu mai fiti atat de rai cu mine. Nu mai injurati pe unu’ si pe altu’ spunandu-le ca ii trimiteti la dracu. Pe bune eu chiar v-as invita la mine acasa fara sa fiti trimisi de tipu’ de sus, dar am atatea pe cap. Am atatia de torturat. O armata de draci de condus. Intelegi ca nu e usor sa fii Dracu’. N-am vacanta niciodata, lucrez intr-un infern si nimeni nu ma suporta.

*Acest articol este un pamflet. Orice asemanare cu persoane, personaje sau evenimente reale este pur intamplatoare.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro