Sa donam pentru medicii nostri!

Lupta cu COVID-19 continua!

 

Aparent, 25% dintre persoanele infectate cu coronavirus in Romania sunt salariati din sanatate. Mai mult, ele atrag atentia ca daca s-ar mentine acest ritm de crestere zilnica a numarului, atunci, in 27 de zile, ar fi infectati toti salariatii din sanatate.

 

Putem insa sa ajutam cu totii! Oricat de putin ar fi, putem sa donam pentru eroii nostri.


 

Cel mai mare retailer online din România a creat o platformă integrată de strângere a donațiilor pentru cadrele medicale. Efortul eMAG este susținut de alte companii românești: Bitdefender, Banca Transilvania și Mobexpert. Fiecare dintre acestea au contribuit deja cu câte 1 milion de lei, iar primele 24 de ore de strângere de fonduri au adăugat peste 200.000 lei la suma totală. La această campanie pot participa atât persoanele fizice, cât și cele juridice. Oricine poate ajuta cu mai mult sau mai putin! Tineti cont, doar echipamentul de protecție pentru un medic din prima linie, timp de o zi, este 500 lei!

 

Obiectivul inițiatorilor acestui demers este transmiterea unui mesaj de speranță, prin ajutorul acordat medicilor și celor care au grijă de noi, astfel încât să trecem cu bine de criza medicală, iar economia și societatea să își revină rapid la normal.

 

Donati si dvs pe pagina dedicata de donatii EMAG pentru medici!

 


Pentru a fi mai bine pentru toti, donati si dvs!


Donatii pentru linia intai!


 

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro