S-au inventat pastile pentru a avea flatulente cu miros de trandafiri sau de ciocolata

Christian Poincheval, in varsta de 65 de ani, a precizat ca ideea i-a venit in timpul unei mese cu prietenii, cand mirosurile provocate de gazele intestinale au devenit atat de insuportabile incat s-a gandit ca ar trebui sa fie inventat ceva in privinta aceasta.

Pastilele create de Poincheval au fost concepute in vederea eliminarii mirosurilor neplacute generate de flatulente si inlocuirii acestora cu arome de trandafiri sau ciocolata. Aceste pastile sunt realizate 100% din ingrediente naturale, de exemplu chimen, plante de mare sau afine.

Inventatorul francez sustine ca produsul creat de el ar putea reprezenta un cadou perfect pentru Craciun. A adaugat recent la colectia sa un tip nou de pastile, fabricate special pentru aceasta sarbatoare: pastila anti-flatulente „Mos Craciun” – cu aroma de ciocolata.

Produsul a primit aprobarea din partea autoritatilor in domeniul sanatatii si este comercializat pe internet, pe site-ul web pilulepet.com. Pretul unui flacon cu 60 de pastile este de 9,99 euro si, conform inventatorului, beneficiile sunt extraordinare, incluzand „reducerea gazelor intestinale si a balonarii”.

Poincheval a inceput comercializarea pastilelor inca din anul 2006 si declara multumit ca vanzarile au rezultate destul de bune, avand in vedere faptul ca primeste cateva sute de comenzi pe luna. In plus, in perioada sarbatorilor de iarna, profiturile cresc exponential; la cumparatorii care achizitioneaza produsul pentru ca au intr-adevar nevoie de el se adauga si cei care doresc sa le faca prietenilor un cadou inedit de Craciun.

Sursa: The Telegraph