S-a lansat www.promoprice.ro

PROMOPRICE.RO inseamna un concept inovator care sustine ideea parteneriatului in vederea informarii corecte si complete a vizitatorilor despre promotiile in desfasurare.

Informatiile postate pe acest site sunt oferite direct de catre partenerii nostrii in baza unor acorduri scrise, de aceea sunt informatii pe care va puteti baza pornind de la produsele/serviciile aflate in promotii, preturile acestora si perioada de valabilitate. De asemenea se ofera informatii despre locurile de unde pot fi cumparate, dar si o punte de legatura intre vizitatorul acestui site si partener, prin care se pot afla mai multe detalii.

Marile lanturi de magazine genereaza periodic promotii, iar acestea nu se regaseau intr-un cadru virtual centralizat. Cautarile pe intenet ale promotiilor necesitau mult timp datorita consultarii unor site-uri partial informate, iar rezultatele nu erau de fiecare data edificatoare.

Proiectul www.promoprice.ro isi propune crearea unui sistem integrat de accesare a ofertelor promotionale, prin care consumatorul final are posibilitatea de a intra cat mai usor in posesia unor informatii corecte avand la dispozitie un instrument facil de cautare, navigare si filtrare. In plus, utilizatorul acestui site este unul special, decis in achizitionarea unui produs sau serviciu, doritor de a gasi o oferta promotionala, care sa-l orieteze, economisind timp si bani, spre alegerea finala de cumparare.
Mai multe detalii pe www.promoprice.ro