S-a lansat www.AutoMotoMarket.ro

www.AutoMotoMarket.ro este o revista electronica cu specific auto care vine in sprijinul celor pasionati de domeniul auto, prin stiri, informatii utile, anunturi auto si multe altele.

Avantajele pe care le ofera www.AutoMotoMarket.ro vizeaza in primul rand informarea exacta a publicului larg cu promptitudine, actualizarile avand loc zilnic. Alaturi de stirile cele mai importante si editorialele incitante, site-ul abordeaza o gama larga de articole interesante din diverse domenii precum Test Drive, Prezentare, Tuning, Tehnologie, Siguranta si 4×4, precum si o oferta completa de preturi pentru masini noi si de ocazie.

O rubrica separata de informatii utile asigura la un simplu ‘click’ o lista completa de dealeri, producatori si importatori auto/moto, saloane auto internationale si posibilitati de finantare si asigurare.

Sectiunea de utilizatori inregistrati este disponibila atat pentru persoanele fizice, cat si pentru dealeri, care pot publica pe site promotii, anunturi de masini noi si de ocazie sau parcuri auto. Alte facilitati pentru utilizatorii inregistrati constau in posibilitatea configurarii newsletter-ului si setarea de alerte pe mail in cazul aparitiei pe site a unor anunturi care corespund unor criterii presetate.

www.AutoMotoMarket.ro este un serviciu oferit de OnClick Media si isi propune sa ofere in cel mai scurt timp informatii in pas cu tot ce este nou in domeniul auto, pe diferitele segmente de interes mentionate mai sus.

Mai multe detalii pe www.AutoMotoMarket.ro