S-a lansat SimsClub Romania

Incepand cu luna octombrie al acestui an, fanii din Romania al popularului joc “The Sims” au la dispozitie prima platforma din internetul romanesc dedicata “simsilor” si posesorilor acestor jocuri. Platforma ofera informatii referitoare la jocurile seriei “The Sims 3“, dar si cele mai noi stiri din domeniu. Scopul acestui website este acela de a crea o comunitate romaneasca de jucatori dar si de diminuare a pirateriei legate de aceste jocuri.
Portalul www.simsclub.ro contine stiri, informatii despre jocuri, articole, tutoriale, cheaturi, downloads si multe alte surprize. Vizitatorii au la dispozitie si un forum in care pot intra in contact cu alti jucatori. Prezenta SimsClub pe retelele de socializare ofera posibilitatea fanilor de a fi la curent cu ultimele noutati.
Despre “ The Sims“
Jocurile The Sims sunt printre cele mai populare si mai bine vandute jocuri din lume. Inca de la lansarea primului joc si pana in prezent, franciza The Sims a fost distribuita in 60 de tari si tradusa in 22 de limbi. Totalul copiilor vandute in decursul celor 10 ani se ridica la peste 125 de milioane de exemplare si continua sa creasca. Peste tot in lume, acest joc a devenit mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Fenomenul The Sims a dus la aparitia a mii de site-uri la nivel mondial ce ofera fanilor posibilitatea de a se informa, de a descarca obiecte noi pentru joc dar si de a socializa.
Desi in Romania franciza sus mentionata este extrem de populara, din … » citeste tot comunicatul pe LivePR.roS-a lansat SimsClub Romania