S-a lansat prima cafenea bancara virtuala – CafeneauaBancara.ro

A fost lansata prima cafenea bancara virtuala www.cafeneauabancara.ro . Editorul publicatiei electronice BankingNews.ro a lansat in prezenta directorului adjunct al Bancii Transilivania, Ionut Patrahau si a invitatilor, un spatiu virtual inedit. Ionut Patrahau a ales o abordare mai putin “scortoasa”, invitand bancherii sa se dezbrace de ipocrizie si cravata si sa vorbeasca sincer despre serviciile si produsele bancare, pe un forum special creat atat pentru clienti cat si pentru bancheri sau jurnalisti.

Compania MULTI MEDIA NET, editorul publicatiei electronice www.bankingnews.ro, lanseaza site-ul www.cafeneauabancara.ro , un spatiu virtual inedit. Cafeneaua Bancara este un concept absolut nou care da viata unei comunitati virtuale, in care clienti, bancheri si jurnalisti, deopotriva, discuta liber despre produse si servicii financiar-bancare. pentru a discuta deschis despre ceea ce reprezinta, practic, oferta bancara si pentru a face schimb de experinte si idei.

“Intr-un asemenea cadru se vor putea exprima opinii pro si contra in privinta unui produs bancar sau altul, experiente pozitive sau chiar triste in relatiile cu o banca sau alta, dupa cum, mediul respectiv va fi prilej pentru bancheri de a vorbi despre tendinte in domeniu ori pentru a anunta servicii-surpriza. Totodata, Cafeneaua Bancara va fi un castig pentru toti si prin caracterul pronuntat informativ, , alaturi de informatiile la zi furnizate de BankingNews, contribuind la constituirea unei baze de date bine structurata, utila pentru fiecare”, precizeaza Cornel Dinu, director general MULTI MEDIA NET.

Banca Transilvania a adus pe piata din Romania conceptul de “cafenea bancara”, prin deschiderea locatiei BT Café™, in Bucuresti. Aceasta inseamna un loc de intalnire a oamenilor de afaceri care, venind la BT Café™, beneficiaza atat de servicii bancare complete, cat si de cele specifice unei cafenele. Acestia au posibilitatea urmaririi live a cotatiilor bursiere si a consultarii celor mai importante publicatii nationale, respectiv locale, accesul Wireless la Internet etc., iar pe cele doua ecrane TV de tip plasma pot urmari stiri din domeniul financiar.

Ionut Patrahau, Directorul General Adjunct al Bancii Transilvania, afirma: “Din ce in ce mai multe realitati devin virtuale. De ce nu s-ar intampla acelasi lucru cu taclalele din cafenea? Ni se pare o idee foarte buna in care noi, cel putin, vom incerca sa ne dezbracam de ipocrizia bancara pentru a castiga in timp idei adevarate care ne-ar putea face mai buni. Dorim succes cafenelei, cu atat mai mult cu cat e in interesul nostru”.

Temele abordate pe www.cafeneauabancara.ro vor fi propuse direct de utilizatorii portalului sau de catre administratorul site-ului, discutiile purtandu-se in timp real. Concret, oricine va putea interveni pentru a-si spune parerea in legatura cu un subiect sau altul discutat la Cafenea. Cafeneaua Bancara isi propune sa “despice firul in patru”, sa asigure tuturor celor interesati de lumea financiar-bancara spatiul in care sa-si expuna ideile, sa comunice liber, sa polemizeze. Este un loc pentru clienti ai bancilor, dar si pentru bancheri. Consumand impreuna o cafea, pe www.cafeneauabancara.ro , comunicarea este mult mai usoara.