S-a lansat OnlineStudent.ro – Site de resurse studentesti

Scopul acestui site a fost de a organiza informatia necesara studentilor intr-un singur loc si de a o face cat mai accesibila.

S-a lansat un nou site de resurse studentesti. Aici puteti gasi informatii studentesti preluate de pe diferite canale media, grupuri de yahoo, ziare, reviste sau aviziere. Scopul acestui site a fost de a organiza informatia necesara studentilor intr-un singur loc si de a o face cat mai accesibila. Astfel, pe www.onlinestudent.ro se adauga zilnic zeci de Burse, Oferte si Reduceri, Evenimente, Articole, Adrese, Joburi, Referate, Cursuri, Stiri studentesti si multe altele.

Oricine poate adauga informatii utile pe acest site. Puteti posta anunturile dumneavoastra, bursele, job-urile sau orice informatie considerata de real interes pentru studenti, gratuit si nelimitat in paginile acestui site. Trebuie mentionat faptul ca mesajele postate nu vor fii modificate sau trunchiate, ci publicate ca atare.

OnlineStudent.ro vine cu o noutate prin libertatea pe care o da tinerilor de a-si alege singuri evenimentele la care vor sa participe, sau asociatia studenteasca din care vor sa faca parte sau sa opteze pentru o bursa de studiu . Mediului economic si social ii ofera o baza completa de date cu tineri dornici de a-si pune in practica cunostintele, care au completat un CV in vederea obtinerii unui job part-time sau chiar full-time.