S-a lansat myBank.ro

24/7 Media a lansat portalul bancar MyBank.ro, o premiera pe piata publicistica online din Romania – primul portal care reuneste in continutul sau informatii despre toate produsele bancare si ofera vizitatorilor posibilitatea de a compara produsele bancare (credite, carduri, depozite …etc) in functie de mai multe criterii (dobanda, perioada de rambursare, suma maxima de creditare …etc) facilitand astfel luarea celei mai bune decizii in ceea ce priveste achizitionarea unui produs bancar.

‘Portalul a fost lansat pentru a raspunde nevoii atat a persoanelor fizice cat si a companiilor de a gasi cea mai buna oferta financiara in cel mai scurt timp si cu minimum de efort posibil. MyBank ofera de asemenea informatii despre servicii de asigurare si leasing incercand astfel sa raspunda tuturor nevoilor financiare ale vizitatorului.’ a declarat Laurentiu Dumitrescu, director general 24/7 Media.

Pe langa informatiile referitoare la oferta de produse si servicii financiare existenta pe piata romaneasca, MyBank ofera vizitatorului o sinteza zilnica a celor mai importante stiri si noutati finaciar-bancare.

MyBank.ro isi propune sa devina primul punct de referinta in cautarea de informatii finaciar-bancare on-line.