S-a lansat academiadeshowbiz.ro

Academia de Showbiz isi deschide portile pe 2 octombrie 2006, cu o prima sesiune de cursuri. Academia de Showbiz este un concept original de training, apartinind celor doi parteneri, Anca Lupes si Zoli Toth (trupa Sistem), si se adreseaza celor ce vor sa devina impresari artistici si organizatori de spectacole si vor sa practice profesionist aceste meserii. Cursurile sunt o premiera pentru Romania si sint, in acest moment, singura initiativa privata in domeniu recunoscuta de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Prima sesiune de cursuri, atat pentru Impresari Artistici, cat si pentru Organizatori de Spectacole se deruleaza in intervalul 2-27 octombrie 2006 la Centrul de Afaceri Bucuresti Sud (la 50m de statia de metrou Piata Sudului). De astazi, poti afla mai multe informatii despre Academie accesind site-ul www.academiadeshowbiz.ro.

Site-ul a fost gindit, in primul rind, ca instrument de informare pentru cei ce doresc sa urmeze cursurile de impresar artistic, respectiv organizator de spectacole. Vei gasi aici structura fiecarui curs in parte, o bibliografie de baza, date despre locatie, durata si mod de desfasurare.

Un formular online este pus la dispozitia celor care vor sa-si rezerve locul la sesiunile de cursuri.

O sectiune speciala a fost dedicata prezentarii echipei de traineri si a experientei acestora. In plus, vei gasi stiri de ultima ora despre activitatea Academiei, iar in sectiunea intitulata Evenimente, informatii despre urmatoarele sesiuni de cursuri.

Site-ul este si un instrument de lucru ce permite viitorilor cursanti sa intre in contact cu Anca Lupes, sa ceara informatii suplimentare, sa puna intrebari sau sa isi rezerve un loc la cursuri.

Periodic, site-ul va publica materiale cu personalitati din industria romaneasca de showbiz. Sectiunea este inaugurata cu un interviu cu Dan Popi, Directorul General al casei de discuri Cat Music/Media Services si Presedinte al Uniunii Producatorilor de Fonograme din Romania..

Site-ul cuprinde si link-uri la alte proiecte derulate de Anca Lupes si Zoli Toth, respectiv labelul Impresar Online, primul site din Romania unde poti face on-line rezervari de artisti pentru diverse evenimente, si Star Management, prima companie din Romania, care ofera servicii de consultanta in toate domeniile industriei muzicale