S-a inventat resturantul automat, fara chelneri

aprilie 10, 2008

Un inventator si bucatar german si-a pus mintea la contributie pentru a scapa de chelneri in resturant. Raspunsul l-a gasit in tehnologie, relateaza anaova.com.
Primul restaurant automant a fost deschis in Nuremberg si este un succes. Rezervarile sunt deja facute pentru saptamanile viitoare. Oamenii sunt foarte curiosi sa testeze inovatia.
Cum fuctioneaza? Mesele sunt dotate cu monitoare touch screen pe care clientii le folosesc pentru a trimite comanda direct la bucatarie, unde bucatarul pregateste imediat mancarea dorita de client si i-o trimite printr-un sistem de sine care functioneaza cu ajutorul fortei gravitatiei.
Inventatorul acestui ingenios sistem spune ca ideea i-a venit in urma cu 10 ani la o petrecerea organizata la el acasa cand a trebuit sa faca nenumarate drumuri in bucatarie pentru a aduce mancarea pregatita invitatilor.
Sitemul automat de servire este brevetat si a trezit interesul restaurantelor din strainatate. Chiar si cele mai mari lanturi de restaurante fast-food ar dori sa-l adopte.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro