S-a deschis patinuarul Pepsi Sinaia

După ce i-a distrat pe bucureşteni în perioada sărbătorilor de iarnă la Patinoarul Xmas Park, Primaria Sinaia, Pepsi şi Extreme Academy aduc sportul şi divertismentul în una dintre cele mai frumoase statiuni montane din Romania, fosta resedinta a regilor – Sinaia. Sâmbătă, 11 februarie 2006, ora 17.00, în Parcul Dimitrie Ghica, la doi paşi de Hotel Sinaia, va avea loc deschiderea evenimentului „Patinuarul Pepsi din Sinaia”, ce urmează să se desfăşoare în perioada 11 februarie – 19 martie 2006.

„Patinuarul Pepsi din Sinaia” este un spaţiu care oferă multiple ocazii de petrecere a timpului liber. Proiectul prevede organizarea de acţiuni cu caracter sportiv, divertisment, eco-educaţional şi social in jurul unui patinoar mobil de 600 mp.
Activităţile care sunt găzduite în acest spaţiu se adresează publicului larg şi urmăresc educarea acestuia în spiritul practicării sportului şi, în general, al unei vieţi active, sănătoase, în perfectă armonie cu natura.

Rezultatul: concursuri, sport până la „extrem”, muzică bună, animaţie permanentă alaturi de Mc Nino – Atomic TV, optimism activ… un loc unde chiar se intamplă ceva!
Poate nu singurul, dar…in orice caz, cel mai bun!

Primaria Sinaia, Pepsi si Extreme Academy ofera Sinaienilor sansa de a se simti cu adevarat cei mai rasfatati locuitori de pe Valea Prahovei. Ei vor avea acces gratuit pe patinoar in fiecare zi intre orele 17-19 (Luni-Joi), respectiv orele 13-15 (Vineri-Duminica).

Caracteristicile evenimentului:
Atractiv:
Patinoarul Pepsi din Sinaia, nu este doar un patinoar adus in atentia turiştilor şi a locuitorilor oraşului Sinaia ci un loc în care în permanenţă se întâmplă ceva interesant. Aici, ofertele de divertisment sunt mereu altele, poţi câştiga premii, poti participa la evenimente promoţionale, vii cu aşteptări maxime şi pleci cu satisfacţii… peste aşteptări.
Interactiv:
Totul se întâmplă în conexiune directă cu vizitatorii.
Ne propunem ca pentru toată lumea să lansăm o provocare sau un prilej de amuzament. Contactul cu unul din sporturile de iarnă îndrăgite: patinajul, va fi o experienţă plăcută realizată în deplină siguranţă sub supravegherea a instructorilor Extreme Academy.

Civilizat:
Acesta este cuvântul de ordine al evenimentului. Întreg personalul este instruit astfel încât să menţină o atmosferă de relaxare, de confort şi de bună dispoziţie. Totul, de la curăţenie până la modul de adresare, respectă normele impuse de imaginea fără reproş pe care ne propunem să o promovăm şi în cadrul acestui eveniment sportiv şi de divertisment.

Agenda festivităţii de deschidere:

17,00 Deschiderea oficiala a evenimentului, invitat Primarul Orasului Sinaia care va taia panglica si alte persoane publice.

17,10 Concert FLY PROJECT, SPITALUL 9, MC NINO & PAPU concert organizat cu sprijinul MUSIC VISION

19,00 Inceperea programului de patinaj. Gazda serii: MC Nino – Atomic TV vă va invita să participaţi la distracţie “extremă”… pe gheaţă! Week-endul Indragostitilor…Casatorii pe gheata…cei indragostiti vor primi certificate de casatorie pentru 24 de ore si numeroase premii…