S-a dat startul pentru inscrierile la Concursul de dans ESDU DANCESTAR Romanian Open 2011 cel mai de prestigiu concurs al anului

februarie 17, 2011

Participati la cel mai fierbinte eveniment al acestui an ESDU DANCESTAR Romanian Open 2011 organizat de Academia de dans Ars Nova ce va avea loc la Palatul National al Copiilor pe data de 20 Martie 2011 din Bucuresti.

Incepand cu data de 1 Februarie 2011 si pana in 1 Martie 2011, toti dansatorii talentati la urmatoarele sectiuni: Dans Modern/Contemporan/Lyrical, Balet, National/Folkloric Dance, Open/Comercial/MTV Dance, Hip-Hop, Breakdance, SteetStyles Muzical, Step Dance, Disco, Acro Dance au sansa de a se inscrie si a participa la cel mai fierbinte eveniment de dans din Romania editia II ESDU DANCESTAR Romanian Open 2011, competite organizat de catre scoala de dans Ars Nova, concurs ce v-a avea loc in Bucuresti la Palatul Copiilor pe data de 19. Martie 2011.
Toti concurentii vor primi diploma de participare la competitie si vor castiga primul loc, concurentii care au obtinut cel mai mare punctaj la disciplina lor, categorie, sau grupa de varsta. Urmatorii sunt ceilalti concurentii care au al 2-lea si al 3-lea cel mai mare punctaj in disciplina lor, categorie, precum si grupa de varsta.La toate disciplinele, primii trei clasati vor primi cupe. Castigatorul primeste titlul de Campion iar al doilea clasat titlul deVicecampion.
Datorita faptului ca va fi o competitie sportiva de anvergura nationala se vor acorda si premii speciale prin decizia juriului care va fi format din coregrafi, dansatori si muzicieni de inalt nivel care garanteaza o evaluare profesionala si obiectiva a coregrafiilor datorita cunostintelor, autoritatii si impartialitatii acestora.
Premii Speciale
Premii speciale sunt date pentru coregrafiile cu cele mai multe puncte:
Coregrafia cu cele mai multe puncte (in cazul in care exista mai multe coregrafii cu acelasi numar de puncte, coregrafiile sunt prezentate din nou)
Premiu: 300 euro
Diamond: urmatoarele 3 coregrafii cu cel mai mare punctaj din toate disciplinele, categorie, precum si grupa de varsta.
Premiul: cupa speciala
Premiile speciale ale juriului:
Cel mai bun costum
Premiul: cupa speciala
Cea mai buna coregrafie
Premiul: cupa speciala
Cel mai talentat concurent fete
Premiul: Pachet A pentru World Dance Masters-ul din 18 - 22 Mai 2011 ce va avea loc in Porec, Croatia.
cel mai talentat concurent baieti
Premiul: Pachet A pentru World Dance Masters-ul din 18 - 22 Mai 2011 ce va avea loc in Porec, Croatia.
Competitia va fi una plina de culoare si va induce publicului o stare incontrolabila de buna dispozitie. Surprize, muzica pe toate gusturile si mult dans. Acestea sunt ingredientele celei de a doua editii a acestui Concurs an ESDU DANCESTAR Romanian Open 2011.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro