Rucsac sau geanta? Ce e mai potrivit la diferite ocazii?

In materie de accesorii, geanta este indispensabila. Accesoriul cel mai de pret al unui outfit si totodata cu o utilitate aparte, aceasta este cea care creioneaza tabloul final al intregii tinute. Totodata, rucsacul are aceleasi caracteristici principale ce sunt valabile si in cazul gentii.

Diferenta dintre geanta si ruscac este nota pe care fiecare in parte o acorda in final tinutei. Indiferent ce optiune se alege, calitatea este cea care dicteaza daca merita sau nu achizitia. Un magazin ce furnizeaza genti si rucsacuri de la branduri consacrate este B-mall, alternativa perfecta din mai multe puncte de vedere. Faptul ca activeaza doar ca magazin online ii confera un avantaj vizibil in randul numarului de accesari facute de catre persoanele ce adora shopping-ul in mediul virtual. Gama de produse este una bogata compusa doar din articole ale unor branduri producatoare a mii de produse ce sunt recunoscute pentru calitatea aparte.

Gentile si multitudinea de modele prin care se prezinta

Pentru a spori eleganta in ceea ce priveste aparitia la diferite evenimente, B-mall pune la dispozitie o paleta larga de modele de genti de la branduri de renume precum Tommy Hilfiger, Mandarina Duck, Trussardi, adidas si multi altii.

Gentile tip plic precum cele de la Versace sunt alegerea perfecta cand vine vorba de o petrecere. Prin design-ul ingenios pe care il au, confera un stil aparte tinutei. Acestea sunt potrivite pentru a depozita telefonul, portofelul si produsele de cosmetice pentru retus – pachetul necesar al oricarui femei in cadrul unei petreceri. In cadrul magazinului online se regasesc genti plic si de la alte branduri precum Red Valentino, Maison Margiel si asa mai departe.

Geanta tip plic este doar una din tipurile de genti ce se regaseste in cadrul magazinului b-mall.ro. Gentile de umar, de mana si gentile tip postas fac, de asemenea, parte din colectia incantatoare a magazinului.

Locul de depozitare de care dispun ruscacurile

Ruscacurile sunt tot mai apreciate de femei datorita stilului practic in care se prezinta. Spatiul de care dispune un rucsac este vizibil mai mare decat al unei genti, in plus, este si mai usor de purtat fara sa produca vreun disconfort. O caracteristica dupa care se alege un rucsac tine de calitatea si rezistenta acestuia. Tommy Hilfiger, FENDI si Valentino Garavani sunt doar cateva dintre brandurile ce se regasesc in cadrul magazinului B-mall recunoscute prin eticheta calitatii.

Dupa cum s-a mentionat, rucsacurile sunt mai practice decat gentile si pot fi purtate cu usurinta atat la sala cat si la serviciu, iesiri in oras si nu numai. Confectionate din materiale de aparte, renumite pentru caracteristicile apreciate, rucsacurile din vitrinele virtuale sunt perfecte in cazul in care o persoana are nevoie de mai multe lucruri la indemana. Se poate depozita portofelul, bateria externa, pachetul cu mancare si multe altele avand in vedere spatiul de care dispun.

O alegere inteleapta necesita o documentare atenta asupra avantajelor pe care fiecare geanta si respectiv rucsac le detine. Un plus de detalii pentru a face o alegere corecta se regasesc in cadrul magazinului online.

 

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Rucsac sau geanta? Ce e mai potrivit la diferite ocazii?