RTC Holding a preluat Flaro Sibiu

In urma unei oferte publice incheiate recent, Grupul RTC a achizitionat peste 80% din actiunile companiei Flaro Sibiu – cel mai cunoscut producator de birotica si articole scolare din Romania.

Flaro va realiza in 2005 o cifra de afaceri de peste 6 milioane euro, in crestere cu circa 30% fata de anul 2004.
Paleta de produse a producatorului sibian cuprinde, pe langa articole de birotica, si componente pentru industria textila si electrotehnica. Compania s-a dezvoltat in ultimii ani in mai multe domenii de activitate, devenind un furnizor important pentru industria auto din Germania recunosctuta pentru exigentele deosebite cerute furnizorilor sai si cea a constructiilor civile din Italia.

Actuala achizitie va fi urmata de un plan strategic de investitii, care sa puna accent pe dezvoltarea Flaro.
‘ Am urmarit pentru finele acestui an continuarea procesului de extindere a Grupului RTC, Flaro fiiind cu siguranta un ingredient care ne va permite o noua abordare a pietei. Avem obiective bine definite, vrem sa repozitionam Flaro ca lider in productia de birotica-papetarie, sa o facem sa devina cea mai mare companie de prelucrari de mase plastice din Romania si sa o transformam intr-un brand regional ‘, declara Octavian Radu, fondatorul Grupului RTC. (RTC)