Ronaldo da Lima l-a provocat pe Rafael Nadal la o partida de poker

octombrie 8, 2014

Oricine este pasionat cat de cat de sport, cu sigurnata a auzit de celebrul tenismen, inca in activitate, Rafael Nadal si de marele atacant brazilian Ronaldo da Lima. Doi asi ai sportului pe care il practica sau pe care l-au practicat. Rafael Nadal, fost numarul 1 ATP , cu mari sanse de a se intoarce in varful clasamentului, iar Ronaldo da Lima, fost campion mondial de fotbal cu nationala Braziliei.

Ce au in comun cei doi? Pasiunea pentru jocul de carti, mai exact pentru regele jocului de carti, poker-ul. Amandoi fac parte din echipa sportivilor din cadrul PokerStars, fiind stiut faptul ca joaca in mod constant acet joc de carti in timpul liber.

De aceea, avand in vedere ca Rafa si Ronaldo sunt cam cei mai pasionati jucatori de poker din galeria sportivilor de la PokerStars, acestia s-au gandit sa ia parte la o infruntare directa, unul impotriva celuilalt. Pana acum nu prea au avut timp sa faca acest lucru, avand in vedere faptul ca erau foarte ocupati cu viata lor sportive, insa, intr-un final au reusit sa puna aceste griji deoparte si s-au hotarat sa se infrunte intr-un joc de poker.

ronaldo-nadal
Vom avea asadar o competitie unica, unul impotriva celuilalt, competitive intitulata Duelul. Cel care a pornit acest demers a fost Ronaldo care l-a provocat pe Nadal, iar Rafa a acceptat Duelul fara sa stea pe ganduri.

Data stabilita a fost 6 Noiembrie, deci mai avem mai putin de o luna pana cand vom vedea doua legende ale sportului international infruntandu-se in cadrul unui joc de poker. Ca locatie s-a ales Londra, iar partida de poker dintre cei doi va fi transmisa live pe blogul celor de la PokerStars.

Cei doi s-au mai intalnit in Praga, anul trecut in Decembrie, insa si cu alti jucatori de poker profesionisti, printer care si romanul Daniel Negreanu. Atunci, Rafa a avut castig de cauza in fata lui Ronaldo, si de aceea brazilianul va dori sa isi ia revansa de aceasta data.

Ronaldo chiar a declarat ca este mult mai pregatit de aceasta data si ca va adopta o noua strategie pentru a-si lua revansa in fata prietenului sau Nadal.

Deci cu siguranta trebuie sa fim pregatiti pentru un adevarat show. Doua nume mare ale sportului mondial, Ronaldo da Lima, considerat de multi atacantul care a revolutionat fotbalul modern, si Rafael Nadal, tensiman-ul care are la activ 14 titluri de Grand Slam si inca timp sa isi mai adauge cateva trofee importante , se vor infrunta intr-un meci de poker, unul contra unul, in mai putin de o luna. Dorinta lui Ronaldo de a-si lua revansa si faptul ca Nadal doreste sa re-confirme statutl sau de jucator experimentat de poker vor fi ingredientele princiaple ale acestui Duel.

Ramane sa asteptam data de 6 Noiembrie pentru a putea vedea live disputa dintre cei doi sportivi.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro