Romtelecom reduce cu pana la 33% tarifele

august 9, 2011

Incepand cu data de 8 august 2011, serviciile de televiziune, internet si voce oferite de Romtelecom clientilor persoane fizice, noi sau existenti, sunt disponibile in pachete integrate care pot aduce reduceri de pana la 33% din factura totala pentru comunicatii si divertisment. Pachetele pot fi personalizate in functie de nevoile de consum specifice fiecarui client.

„Am pregatit pentru clienti exact ceea ce stim ca asteapta de la noi: oferte integrate, o singura factura, care asigura reduceri mai mari decat daca serviciile ar fi achizitionate separat sau chiar fata de ofertele disponibile anterior. Prin urmare, restructuram pachetele destinate persoanelor fizice si dam mai multa putere clientului pentru a-si alege combinatia de servicii si preturi care raspunde cel mai bine nevoilor sale individuale de comunicare,” a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie si Comercial Rezidential, Romtelecom.

In urma studiilor efectuate de companie, au fost identificate trei niveluri principale de consum in functie de care au fost grupate abonamentele de voce, respectiv internet si televiziune (prin satelit si IPTV), deja existente in portofoliul companiei, in 3 tipuri de pachete standard. Astfel, noile pachete sunt disponibile in 3 variante de consum - de baza, mediu si avansat - pentru fiecare dintre servicii, care pot fi combinate in functie de preferinte.

Pachetele care includ trei servicii in aceeasi varianta sunt disponibile la tarife intre 13 si 19 euro, fara TVA, aducand clientilor reduceri lunare de pana la 33% fata de preturile individuale ale produselor.
Daca un client alege un anumit pachet de trei servicii, dar opteaza pentru o varianta superioara de abonament pentru unul dintre servicii, va plati in plus, lunar, 1 euro (fara TVA)/serviciu, pastrand controlul asupra costului si putandu-se astfel bucura de beneficii suplimentare.
Citeste integral: www.banisiafaceri.ro 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro