ROMTELECOM ORGANIZEAZĂ TURNEUL ANULUI

ROMTELECOM organizează în această vară o serie de concerte de muzică românească în oraşele Arad, Baia Mare, Bacău, Iaşi, Craiova, Sibiu, Piteşti, Bucureşti, Galaţi şi Constanţa. Organizat în colaborare cu MTV România, turneul “Povestea trebuie spusă” stă sub semnul apropierii dintre oameni, concept promovat de compania ROMTELECOM, şi se bucură de prezenţa artiştilor DJ Project, Anna Lesko, 3SUD EST şi DIRECŢIA 5.

Directorul Executiv al companiei ROMTELECOM, Pieter Bakker, a declarat cu prilejul lansării turneului: “ROMTELECOM doreşte să ofere publicului român un spectacol de excepţie care să vorbească despre emoţii şi despre profunzimea relaţiilor între oameni, concept sub care se desfăşoară întreaga campanie de comunicare a mărcii. Îi invităm pe toţi iubitorii muzicii româneşti să vină la acest spectacol pe care îl dedicăm celor care cred că fără dragoste viaţa ar fi mai săracă”.

Cunoscutul regizor Dan Manoliu a conceput întregul spectacol ca pe o poveste de iubire prezentată în evoluţie – de la apariţia sentimentului până la momentele sale cele mai profunde. Spectacolul este structurat în patru părţi, fiecare exprimând o etapă a relaţiei, coerenţa povestirii fiind asigurată prin dialogul unui cuplu surprins în toate fazele prin care trece.

Spectacolul debutează cu momentul visării, moment în care Ea şi El încearcă să se apropie, interpretat de DJ Project într-un recital susţinut de lumini şi efecte speciale. Intervine cel de-al doilea moment din viaţa cuplului, dominat de pasiune şi erotism, exprimat de Anna Lesko. Relaţia îşi urmează cursul firesc, cu conflictele şi revenirile sale, complexitatea acestei iubiri fiind dezvăluită de formaţia 3Sud-Est. Deznodământul este unul fericit – sentimentele înving, iar triumful iubirii este exprimat magistral de formaţia Direcţia 5.

Cei prezenţi la concerte vor avea ocazia să asculte în premieră o piesă realizată special pentru acest turneu, compusă de Laurenţiu Duţă, intitulată “Povestea trebuie spusă” şi interpretată de toate trupele reunite în finalul concertului.

Turneul “Povestea trebuie spusă” continuă tradiţia concertelor oferite de ROMTELECOM în fiecare vară. Anul trecut, concertele Holograf organizate de ROMTELECOM în toată ţara au adus în pieţele centrale din fiecare oraş peste o sută de mii de oameni.