Romanii, mari amatori de pariuri online

iunie 8, 2012

Campionatul romanesc de fotbal s-a incheiat recent, lasandu-le carcotasilor vesnicul subiect de discutie, cel legat de pariuri sportive. A fost sau nu a fost blat?

Campionatul romanesc de fotbal s-a incheiat recent, lasandu-le carcotasilor vesnicul subiect de discutie, cel legat de pariuri sportive online.

A fost sau nu a fost blat? Intrebare preponderenta care a urmat disputelor de mare angajament din Liga 1. S-a insistat foarte mult pe filiera Concordia Chiajna, principalul subiect al talkshowurilor de specialitate mergand pe ideea unui complot impotriva fotbalului a cuplului Reghecampf-Prodan.

Lasand prima scena a fotbalului romanesc, adevarate socuri s-au petrecut si in Liga 2, acolo unde in pofida dezvaluirilor unui anumit jucator Ciobanu, fost echipier al unor echipe ce au stat o lunga perioada de timp la matineu, viata a mers mai departe in purul nostru stil romanesc. Fara investigatii, interogatorii si tot arsenalul de arme prin care ar trebui sa raspundem acestui flagel.

Pe aceeasi idee, demn de remarcat ar fi faptul ca bet365 a 'sapat' si mai adanc, oferindu-le pariorilor partide de Liga 3, fie prematch, fie live. O veste imbucuratoare, de altfel, luand in considerare reperele sub care ne invarteam in urma cu ceva timp, casele de pariuri de la coltul strazii fiind la mare cautare.

Acum, cand totul s-a mutat in online, mizele jucate pot fi, evident, mai mari, siteurile de specialitate scotand pe tapet sectiuni speciale cum ar fi biletul zilei. Pronosticurile, fie ele si cumparate de la specialisti in domeniu, sunt, din nou, la mare cautare, multe persoane preferand sa investeasca intr-un domeniu in care agonia si extazul convietuiesc zi de zi.

Turnura mai putin placuta intervine in momentul in care jucatori mari ai sportului la nivel mondial deprind aceasta pasiune. Vorbesc cu precadere de tenismeni, in special de cei cu o cota relativ buna, care isi pot permite sa tranteasca un meci ... de amorul artei, rotunjindu-si in mod fraudulos veniturile. Federatiile sportive din intreaga lume incearca de luni bune sa eradicheze acest fenomen, Calciopoli, cu Juventus retrogadata si alte echipe depunctate, fiind cea mai buna dovada in acest sens. Ramane de vazut directia pe care o va lua sportul in urmatorii ani ce au sa vina.

 

 

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro