Românii au început să cumpere bijuterii pe post de cadouri!

În ciuda faptului că trecem printr-o perioadă nefavorabilă din punct de vedere financiar, pandemia afectând mai multe sectoare economice, românii au găsit inspirație în preajma sărbătorilor de paște și investesc în timp ce fac și un cadou.

Bijuteriile au devenit secretul cadoului perfect, conform mai multor conaționali preocupați să-și arate sentimentele, dar să și investească într-un cadou care nu se devalorizează.

Știrile tot mai dese despre o eventuală criză economică au convins românii că bijuteriile sunt o formă de capital care își păstrează valoare, la fel de mult timp precum sentimentele din spatele lor.

Clienții cu mai multă experiență, ori curioși și preocupați de domeniu, au învățat în timp să deosebească bijuteriile autentice și valoroase de produsele false, ori măcar au ajuns în punctul în care știu să recunoască o firmă serioasă de una care nu vinde produse de calitate. Asta se traduce într-o competitivitate crescută a producătorilor de bijuterii în încercarea de a livra cele mai spectaculoase produse unui public cu cerințe sincere.

Într-o piață aglomerată și cu pretenții reușește să se diferențieze doar cine livrează către client produse recunoscute internațional. Valmand, singurul producător național de bijuterii din platină, oferă clientilor săi bijuterii cu diamante certificate GIA, livrare gratuită, oriunde în țară, în 24h ore la toate produsele disponibile pe stoc. Mai mult, cu ocazia sărbătorilor de Paște, pe site-ul oficial www.valmand.ro clienții pot beneficia de reduceri substanțiale de până la 70% la o gamă variată de produse!

În opinia profesioniștilor de la Valmand bijuteriile sunt cel mai potrivit cadou. „Nu se devalorizează, nu-și pierd strălucirea și sunt versatile. Un diamant oferit cadou o să strălucească chiar mai mult ca emoția din preajma ocaziei”, au mai declarat aceștia.

Datele Valmand arată că în preajma sărbătorilor cererea pentru bijuterii unice crește exponențial, românii înțelegând valoarea acestora și faptul că un cadou poate să fie și o investiție în același timp.

„Cel mai frumos cadou e să îți faci planuri alături de persoana iubită. Am învățat asta de la părinți, din filme și din muzică. Așa că o bijuterie veritabilă este un plan de viitor în adevăratul sens al cuvântului”, au mai declarat reprezentantii magazinului online de bijuterii.

 

 

 

 

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro