Romania si Bulgaria, FOTBAL AMERICAN - cele mai bune echipe

Cea mai buna echipa din Romania - BUCHAREST WARRIORS va intalni cea mai buna echipa din Bulgaria - TEAM SOFIA. Fotbalul American in balcani se disputa intre aceste doua echipe. Vino sa-ti sustii echipa!!!!

Sambata, 14 noiembrie incepand cu ora 13:00 pe terenul de Rugby din Complexul Sportiv Ghencea se vor intalni cele mai bune echipe de Fotbal American din Romania si Bulgaria.
Team Sofia va fi gazduita de catre Bucharest Warriors in acest weekend pentru a doua oara. Este un eveniment asteptat in ambele tari dupa ce acele doua echipe pe parcursul anilor 2008-2009 au devenit rivale. Warriors au jucat cu Team Sofia de doua ori alegandu-se cu o victorie si o infrangere.
Cu aceasta ocazie Bucharest Warriors va prezenta noul set de uniforme achizitonate in acest an.
Bucharest Warriors a fost prima echipa de Fotbal American infiintata in Romania si este echipa cu cel mai bogat palmares. Participarea la meciuri si turnee internationale in Franta, Olanda, Bulgaria si R. Moldova au contribuit la experienta jucatorilor si la dezvoltarea echipei in general.
Bucharest Warriors va asteapta la meciul de Sambata, 14 Noiembrie, ora 13:00 la terenul de Rugby din cadrul Complexului Sportiv Ghencea. La Complexul Sportiv Ghencea se ajunge cu tramvaiul nr. 41, autobusul 385 si 122.

Linkuri:
- www.warriors.ro
- http://www.facebook.com/home.php#/event.php?eid=171363380846&ref=mf

Eveniment: Bucharest Warriors vs Team Sofia, Fotbal American
Data: 10 Mai 2009
Ora: 12:30
Locatie: Stadion Vointa(in spatele statiei de metrou Aurel Vlaicu)

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro