România premiată la Geneva

aprilie 7, 2014

În cadrul ediţiei cu numărul 42 al Salonului Internaţional al Invenţiilor, Tehnicilor şi Produselor Noi de la Geneva desfăşurat între 2 şi 6 aprilie, România a avut o performanţă exceptională, toate cele 30 de invenţii prezentate în cadrul evenimentului, câstigând 48 de premii şi medalii, 18 dintre ele fiind de aur.

Marele premiu al acestui an, a fost acordat tot unei echipe de cercetători români, ceea ce înseamnă că România câstigă marele premiu pentru a treia oară în ultimii 6 ani.

Invenţia premiată în acest an se adresează deţinatorilor de smartphone-uri şi  este un sistem de camere capabile să urmărească mişcarea, să o recunoască şi să facă un montaj de imagini pe care să il trimită instantaneu, sub forma de film personalizat, utilizatorului.

Salonul Internaţional al Inveţiilor, Tehnicilor şi Produselor Noi de la Geneva este organizat anual, în luna aprilie şi găzduieşte peste 40 de ţări, 60.000 de vizitatori şi sute de invenţii, fiind cel mai prestigios eveniment internaţional din domeniu.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro