Romania participa la Targul International de Carte de la Leipzig

Ministerul Culturii va organiza standul Romaniei la Targul International de Carte de la Leipzig, intre 14 si 17 martie 2013.

In cadrul evenimentului, scriitorii romani invitati, Doina Rusti, Radu Vancu si Daniel Banulescu, vor sustine lecturi publice si vor raspunde intrebarilor cititorilor duminica, 17 martie, incepand cu ora locala 11.00, la standul tarii noastre si la Café Europa Hall. Astfel, Doina Rusti va citi din romanul de succes „Lizoanca”, iar poetii Radu Vancu si Daniel Banulescu, din cele mai noi poezii ale lor. Toate lecturile vor fi traduse in limba germana. De asemenea, Doina Rusti va avea o intalnire cu publicul la theater.FACT in Barthels Hof vineri, de la ora 18.

Ministerul Culturii doreste sa multumeasca tuturor editurilor care au trimis titluri pentru a fi expuse la standul Romaniei in cadrul Targului International de carte de la Leipzig: Humanitas, Polirom, Cartea Romaneasca, Rao, Casa Radio, Editura Paralela 45, Nemira, Curtea Veche, Vremea, Hasefer, Editura Universitatii Bucuresti, Monitorul Oficial, House of Guides, Corint, Institutul Cultural Roman, Jurnalul National, Vivaldi, Noi Media Print, Cetatea de Scaun.