
Constanța este locul în care se adună, poate, cele mai multe dintre etniile care trăiesc în România. Iar bucătăria fiecăreia dintre ele e o poveste în sine.
În călătoria noastră prin „România Frumoasă” ne-am oprit în Piața Ovidiu, iar primul popas a fost la un restaurant tătăresc. Aici, am învățat cum se face șuberekul, timp în care am savurat cea mai bună cafea la nisip. Combinația cu șuberekul s-a dovedit a fi exact ce aveam nevoie.
Până apucați să testați personal totul, vă lăsăm cu aceste imagini și sigur veți pune Constanța pe lista de vacanță, chiar și când nu e vreme de plajă.
Pentru cele mai recente știri:
https://euronews.ro/
Abonați-vă la canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCbATDExtWstHnwWELZnXNZA
Urmăriți-ne și pe Social Media:
https://whatsapp.com/channel/0029VaCnS0e4Y9luISUdOk1n
Tweets by euronewsro
https://www.facebook.com/ro.euronews
https://www.instagram.com/euronews_romania
@euronews.romania
Sursa: Youtube / Euronews Romania
Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro