ROMAERO va produce parti componente pentru Boeing 757 si 777

iunie 15, 2005

Participanta la cea de a 46-a editie a Salonului international al aeronauticii si spatiului de la Paris Le Bourget, ROMAERO a semnat cu compania BOEING, un contract pentru executia de parti componente pentru avioanele Boeing 757 si 777.

Editia din acest an, care se desfasoara in perioada 13-19 iunie 2005, a fost inaugurata de catre Jacques CHIRAC, Presedintele Frantei, asistat de doamna Michele ALLIOT-MARIE, ministrul Apararii din Franta si reuneste un numar de 1905 firme din 46 tari, printre care si Romania.

Romania este prezenta la aceasta manifestare cu un pavilion national organizat pe o suprafata de 100 mp unde expun 10 societati comerciale din domeniu: AEROSTAR Bacau, AEROFINA Bucuresti, AEROTEH Bucuresti, AVIOANE Craiova, BRITTAIN ENGINEERING-SE EUROPE –Bucuresti, IAROM Bucuresti, ROMAERO Bucuresti, ROMTEHNICA Bucuresti, TURBOMECANICA Bucuresti si UTI SYSTEMS Bucuresti.

In editia din acest an a Salonului Le Bourget sunt prezentate marile proiecte ale aviatiei civile cum ar fi avioanele AIRBUS A 380 si BOEING 777. De asemenea, aviatia de afaceri este reprezentata de Dassault Aviation, prin noul avion FALCON 7X. Aviatia militara ocupa un loc semnificativ prin prezenta celor mai mari constructori de elicoptere : Eurocopter, Augusta Westland, Bell Elicopter. In total, sunt inscrise la salon peste 220 de aeronave cu peste 60 de prezentari in zbor, vedeta primei zile fiind compania Airbus cu aparatul A 380, care a fost expus si a zburat pentru prima data la un salon.

Delegatia romana organizeaza astazi un cocktail de afaceri, patronat de Camera de Comert si Industrie din Paris, la care sunt invitati reprezentanti ai unor ministere economice, ai mediului de afaceri din Franta, dar si ai firmelor expozante la Salonul Le Bourget. Evenimentul reprezinta o buna oportunitate pentru promovarea produselor industriei aeronautice romanesti si stabilirii de contacte directe intre reprezentantii firmelor din Romania si oamenii de afaceri francezi si straini.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro