Rock FM lanseaza Pink Floyd Radio si le ofera ascultatorilor ocazia sa-l cunoasca personal pe Roger Waters

Cu doar doua saptamani inainte de cel mai mare eveniment rock al anului, concertul Roger Waters – The Wall, Rock FM isi invita ascultatorii sa traiasca impreuna acest moment istoric. În premiera in Romania, Rock FM a creat un stream radio special - „Pink Floyd Radio” - pe care sunt difuzate cele mai bune piese Pink Floyd.

In intampinarea celui mai mare show care va avea loc in acest an in Romania, Rock FM a dedicat acestui eveniment pagina sa de internet.

Pana pe 28 august, pe pagina www.rockfm.ro/thewall fanii trupei britanice pot asculta o selectie a celor mai importante piese muzicale ale acesteia. De asemenea, pe acelasi stream, Rock FM difuzeaza zilnic, de la ora 22:00 pana a doua zi la ora 7:00, albume integrale ale Pink Floyd.

Tot in sectiunea www.rockfm.ro/thewall poate fi vizionat mesajul special adresat de Roger Waters publicului din Romania, biografia trupei Pink Floyd, precum si materiale foto-video actualizate zilnic.

Fanii romani care doresc sa-l intalneasca personal pe Roger Waters pot participa la concursul din sectiunea speciala si pot castiga o intalnire cu artistul englez inaintea concertului de la Bucuresti, din data de 28 august.
 

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro