Rock de caRitate sub cerul liber

Primul festival open-air de muzică rock în scop caritabil Breaking the wall va avea loc în Sibiu, pe 18 iunie 2005, cu începere de la orele 14.00. Toate profiturile obţinute în urma acestei manifestări se vor îndrepta către Casa Bună – aşezământ pentru oamenii fără adăpost din Sibiu. Organizatorul evenimentului, asociaţia germană Fortotschka e.V. în colaborare cu fundaţia Un copil, o speranţă, se ocupă de aproape doi ani cu reintegrarea psihosocială a unor oameni cărora sociatatea nu le mai acordă nici o şansă.

Pe scena amplasată vis-a-vis de supermarketul XXL, la ieşirea din Sibiu lângă DN1 (în direcţia Braşov) vor concerta nume grele din rockul românesc: Zdob şi Zdub, Vama Veche, Lună Amară, Implant pentru refuz, Altar, Trooper, Ada Milea, Buricul Pământului şi mulţi alţii. Vor fi alături de noi într-un scop nobil invitaţii speciali din Germania, Flash Future şi Marco Tomovic, care vor contribui la crearea unei atmosfere incendiare. Evenimentul va fi moderat de formaţia Fraţii Ţuicii, care şi-a făcut apariţia în diferite gig-uri culturale organizate de Fortotschka e.V. la Sibiu.

Biletele se pun în vânzare la Centrul de Informare Turistică Kultours, din Sibiu, Piaţa Mică 16 şi on-line la www.breakingthewall.com sau se pot procura la intrare în ziua festivalului la preţul de 100.000 lei (10 lei noi). Porţile se vor deschide larg pentru toată lumea începând cu orele 12.00. Fiecare bilet pentru Breaking the wall înseamnă un zâmbet pe o faţă înăsprită de nevoi.

Pentru acreditare de presa va rugam contactati-ne la adreasa mai sus menzionata pana la data de 11.06.2005.