Robbie Williams acceptat intr-o clinica de recuperare

Robbie Williams a fost acceptat intr-o clinica de recuperare din U.S.A. odata cu aniversarea celor 33 de ani pentru a se trata de dependenta de droguri ne informeaza BBC.

De altfel nu este pentru prima data cand starul britanic este internat la recuperare in urma dependentelor de droguri si alcool pe care acesta le-a suferit dupa ce a parasit grupul Take That in anul 1995.

Cantaretul a declarat mai tarziu ca de fapt conditia sa a fost atat de grava incat Elton John l-ar fi “rapit” pentru a avea grija de el.

In Septembrie, turul pe care Robbie il planificase a fost anulat datorita stresului si epuizarii pe care cantaretul le-a resimtit.

Mama cantaretului pe nume Jan, a declarat ca este un miracol ca fiul sau a acceptat sa ceara ajutor specialistilor.”Este o figura foarte publica si toata atentia mediei pe care o atrage creste presiunea asupra lui.” a declarat Jan.”Am sa-i transmit multa, multa dragoste ca intotdeauna.” a continuat mama lui Robbie.

Anul trecut Robbie a vorbit deschis despre experientele sale depresive intr-un documentar BBC.

In cadrul interviului starul britanic a admis ca ia antidepresive si ca depresia l-a determinat sa nu mai concerteze.

Intr-un alt interviu de televiziune din anul 2004, Williams a spus ca a renuntat la droguri si alcool deoarece l-au facut sa castige in greutate.

De altfel in prezent trupa Take That se bucura de un imens succes al revenirii pe scena. Cantecul “Patience” este asteptat sa castige cel mai bun cantec la ceremonia Brit Award care va avea loc in Londra astazi.

Se pare inca ca aceasta este prima data in cativa ani cand William nu mai este nominalizat pentru cel mai bun “barbat” sau la categoria cel mai bun album. (atitudinea.ro)