Rihanna batuta, tatuata pe gatul lui Chris Brown – Video

Desi Chris Brown si Rhianna au trecut peste violentele care au avut loc in viata lor de cuplu, se pare ca nu vrea sa uite de agresiunile la care a supus-o. Poate are un fetis ciudat sa aiba pentru totdeauna imaginea artistei cu fata desfigurata dupa loviturile pe care i le-a administrat. Sa fie oare tatuajul un trofeu pentru Chris Brown?

La un eveniment monden care a avut loc la inceputul acestei saptamani, artistul „iute la manie” a afisat un nou tatuaj pe gat care infatiseaza fata unei femei care prezinta semnele vizibile ale unei agresiuni. Chiar daca asemanarea tatuajului cu Rhianna este primul lucru care ii vine in minte oricarui privitor, Brown neaga orice legatura cu fapte, persoane, sau evenimente reale.

Tatuajul lui Cris Brown, ilustreaza fata unei femei cu un ochi vanat, sigur nu din cauza machiajului, cu buzele pline de copci si cu cicatricile unei batai serioase pe obraz.

Reporterii CNN au realizat un reportaj in urma caruia au incercat sa afle daca publicul percepe tatuajul ca o reprezentare a artistei. Urmariti ce au raspuns cei intervievati: