Rigolele de dus cu gratar din otel inoxidabil – eleganta si modernitate !

 

Iată câteva considerente și informații importante atunci când alegeți o rigola de dus cu gratar din otel inoxidabil:

Această listă explică unele dintre avantajele importante care fac ca scurgerile liniare să fie o achiziție inteligentă pentru casa dvs.:

Instalare – ușor de instalat, este un semn distinctiv al Rigolelor de dus cu gratar din otel inoxidabil de dimensiuni exacte. Pentru a fi mai tehnice, ele necesită ca podeaua de duș să fie înclinată într-o direcție spre scurgere, în loc de centrul de scurgere necesită înclinarea podelei în patru moduri diferite spre scurgere.

Curbură / Barieră – Utilizând Rigolele de dus cu gratar din otel inoxidabil, elimină treptele tradiționale de deasupra curbei într-o cada sau într-un duș tradițional, astfel încât puteți avea ceea ce se numeste “fără bariere” la duș

Siguranță – 2,5 milioane de persoane din întreaga lume sunt rănite în accidentele legate de locuințe prin cădere. Astfel încât eliminarea oricărei forme de îndatorare are doar un sens practic. Îmbunătățește calitatea vieții și creeaza o admosfera placuta în duș. Rigolele de dus cu gratar din otel inoxidabil permit accesul scaunului cu rotile.

Designerii preferă să utilizeze Rigolele de dus cu gratar din otel inoxidabil. Aceeași placă de pardoseală utilizată în zona de baie și de duș poate fi instalată utilizând opțiunea de dulap liniar, astfel încât suprafața să fie neîntreruptă prin degradarea vizuală. Nu există nici o limitare a dimensiunii plăcilor sau a materialului din plăci care pot fi utilizate

Liniile lungi și designul curat al Rigolelor de dus cu gratar din otel inoxidabil sunt atractive și au mai multe oportunități de instalare. Acestea poate fi amplasat în diferite părți ale dușului, făcându-le mai versatile decât centrele de scurgere. Una dintre cele mai bune locuri pentru un drenaj liniar este la intrarea în duș sau în peretele din spate, opus intrării.

Întreținere – Rigolele de dus cu gratar din otel inoxidabil sunt ușor de curățat în funcție de materialul în care sunt fabricate. Apa și săpunul sunt metoda recomandată de curățare. O bună scurgere liniară va avea un coș detașabil de resturi. Acest lucru vă poate împiedica înfundarea conductelor dvs., una dintre cele mai frecvente și comuna problema din orice casă.

Caracteristicile definitorii ale dusurilor moderne:

Ceea ce poate părea la început ca o sarcină foarte simplă se poate dovedi a fi un proiect complex, astfel încât să nu judeci o carte prin coperta ei sau un cabină de duș cu simplitate. Dușurile moderne tind să simplifice totul și să urmărească un design cu adevărat liniar și fluent. Ele ascund adesea caracteristici cum ar fi rigolele de dus  pentru a fi mai practice și mai plăcute din punct de vedere estetic.

Proiectarea dușurilor cu canale de scurgere ascunse:

Pentru că dușurile moderne sunt simple și minimaliste prin definiție, scurgerea nu se potrivește stilului. Dar există soluții. Firma noastra a introdus câteva sisteme foarte minunate, cum ar fi rigolele de dus din otel inoxidabil, concepute pentru a ascunde scurgerea și pentru a face să pară ca o caracteristică elegantă.

 


Comunicat preluat de pe www.livepr.ro – Rigolele de dus cu gratar din otel inoxidabil – eleganta si modernitate !