Rezultat-surpriza al unui sofer la testul antidrog: insarcinat in 2 luni

In incercarea de a obtine rezultate corespunzatoare la testele de depistare a consumului de droguri organizate de compania sa, un sofer de autobuz din Egipt a apelat la un truc riscant. In loc sa ofere o mostra din urina proprie, barbatul a adus la teste fiole cu urina sotiei sale, fiind convins ca a reusit sa pacaleasca in mod inteligent sistemul de testare.

Din nefericire, nu stia ca sotia sa este insarcinata, rezultatele analizelor fiind o surpriza si pentru seful barbatului. Acesta l-a chemat pe sofer in birou pentru a afla adevarul. Hotarat sa-si duca planul pana la capat, barbatul a negat toate acuzatiile, sustinand cu tarie ca a prezentat propria sa urina.

Vestea ca va deveni tata a venit ca un soc si, in ciuda implinirii pe plan familial, soferul va fi nevoit probabil sa suporte consecintele actiunii sale la locul de munca.

Testele antidrog utilizand mostre de sange sau urina au devenit tot mai frecvente in cadrul companiilor de transport din Egipt, din cauza consumului crescut de substante narcotice in randul soferilor de autobuze. In special tramadolul este deosebit de cautat pe piata egipteana de profil; conducatorii autovehiculelor il prefera deoarece ii ajuta sa reziste mai mult timp in conditii de lucru sustinut.

„Consumul de droguri a devenit la fel de obisnuit ca cel de tigari, narcoticele fiind acum accesibile pentru tot mai multe persoane”, a declarat Tamer Amin, un prezentator de stiri egiptean, comentand pe marginea incidentului soferului de mai sus.

Sursa: Metro