Rezervari online la hoteluri din Romania

A fost lansat un nou website pentru rezervari hoteliere in Romania, www.rezervarihotel.ro
Folosirea internetului in turism nu este noua, noi insa dorim utilizarea acestuia pentru activitatea de baza a unei agentii: rezervarile. Folosind universalitatea si usurinta oferita de internet, realizarea unei rezervari prin www.rezervarihotel.ro este acum un lucru foarte simplu de realizat. Citeva click-uri si ai rezervarea dorita, confirmata de hotel si garantata de noi ca si agentie.

De asemenea organizam pentru grupuri evenimente precum conferinte, prezentari, congrese, seminarii, lansari, reuniuni, party-uri, etc. Avand contracte cu majoritatea locatiilor destinate unor asemenea evenimente, One Travel asigura organizarea completa a acestora incepind de la alegerea locului, transport, servicii conexe (organizare mese, cine festive, echipamente audio video, etc). Pentru detalii privind serviciile asigurate pentru grupuri vizitati www.onetravel.ro

Site-ul www.rezervarihotel.ro este dedicat numai pentru rezervari la hotelurile din Romania, fiind conceput sa asigure realizarea serviciului de rezervari intr-un mod comod, sigur si facil. Integrarea sistemul securizat 3D de plata prin card asigura confidentialitatea datelor dvs si garanteaza siguranta acestora.

Rezervari la hoteluri din Romania
– rezervari online, prin cerere de rezervare, sau telefonice 021 319 46 80
– posibilitatea de a plati cu card online prin sistem securizat aprobat Visa si MasterCard
– confirmare imediata pentru rezervare online sau in maxim 2 ore pentru cererile de rezervare (L-V 9-18)