Rexton Rentcar Inchirieri auto ieftine si de

Incepand cu prima jumatate a anilor 2000, serviciile de inchirieri auto in Romania au inceput cu adevarat sa ia amploare. Din acea perioada, firmele romanesti de rent a car de prestigiu au inceput sa-si consolideze activitatea prin achizitionarea unor masini de calitate, atat de pe piata interna, cat mai ales de pe cea externa. Desi au avut de traversat si criza economica, firmele de inchirieri de masini au reusit, prin intermediul unor eforturi deosebite, sa ramana puternice. Acest lucru este cu atat mai mult de apreciat cu cat ele au avut de a face cu o piata extrem de dificila, care presupune investitii serioase. Una dintre firmele care a facut fata vremurilor grele din ultimii ani si care s-a dezvoltat incontinuu este Rexton Rentcar din Bucuresti. Firma din capitala are ca domeniu de activitate furnizarea serviciilor de inchirieri auto in cele mai convenabile conditii si la preturi excelente.

Oferta bogata de servicii de inchirieri auto Rexton Rentcar !

In cazul in care va aflati, fie pe internet sau in cartile de afaceri, in cautarea unor servicii de inchirieri auto ieftine si de calitate, trebuie sa stiti ca eforturile dumneavoastra ar trebui sa se opreasca atunci cand ajungeti in dreptul numelui Rexton Rentcar. Preturile de inchiriere propuse de compania din capitala sunt cele mai scazute de pe piata si includ o serie de beneficii precum lirvarea si receptionerea gratuita a masinii de oriunde din municipiul Bucuresti in intervalul orar 7-22. Mai mult, pentru cresterea si imbunatatirea confortului dumneavoastra, echipa Rexton Rentcar este foarte flexibila si dechisa negocierilor.

Rexton Rentcar va intampina cu o echipa tanara, bine instruita in domeniul auto si, poate cel mai important, o echipa de profesionisti mereu orientata catre client. Astfel, firma este pregatita sa va consilieze in alegerea autoturismului potrivit necesitatilor dumneavoastra. Din gama de masini pe care o detine compania de inchirieri din capitala puteti alege modele precum Renault, Dacia, Toyota, Chevrolet, Opel, Ford si alte marci de renume, pentru care costurile de inchiriere sunt foarte reduse, si mai important, la care nu se vor adauga alte taxe.

Serviciile oferite de Rexton Rentcar in capitala si in jurul ei !

Domeniul inchirierilor auto este, in ziua de azi, unul foarte vast. Pastrand acest trend, firma din capitala va ofera si ea servicii diversificate, precum:

– inchirieri auto Bucuresti: oricand aveti nevoie de o masina, Rexton Rentcar este solutia ideala deoarece ofera servicii de inchirieri auto la standarde inalte si preturi mici.

– inchirieri auto Otopeni: atunci cand aveti nevoie de un mijloc de transport rapid si comod din aeroport, apelati la Rexton Rentcar. Firma ofera servicii de inchirieri auto si in aeroportul Otopeni, la solicitarea clientilor.

– transfer persoane Bucuresti: daca nu aveti carnet de sofer sau pur si simplu doriti sa va odihniti dupa o calatorie lunga, Rexton Rentacar ofera servicii de transfer persoane. Autoturismele puse la dispozitia dumneavoastra sunt conduse de soferi profesionisti, iar flota de autoturisme aflata in proprietatea Rexton Rentcar se afla in cele mai bune conditii tehnice.

Un aspect foarte important si implicit foarte avantajos pentru orice client in legatura cu aceasta firma este legat de inchirierile auto fara garantie. Ce inseamna asta ? Ei bine, daca sunteti clientul companiei Rexton Rentcar de mai mult timp iar pe durata colaborarii cu firma de inchirieri auto nu au fost constatate probleme majore, veti beneficia de inchirieri auto fara garantie.

Date de contact:

Bucuresti, Str. Cladova 6

Telefon: 0754 422 599

» Preluat de pe LivePr.ro
Rexton Rentcar Inchirieri auto ieftine si de