Revolutionar! Sutienul care se deschide doar la dragoste adevarata

ianuarie 29, 2014

O companie din Japonia propune o inventie revolutionara care poate pune ordine in sentimentele femeilor, in cautarea dragostei adevarate. Sutienul inteligent se deschide doar daca purtatoarea are sentimente de dragoste adevarata fata de cel care incearca sa-i exploreze formele.

Tehnologia care sta la baza sutienului inteligent monitorizeaza bataile inimii si pulsul purtatoarei. Datele sunt trimise prin intermediul Bluetooth catre o aplicatie mobila care analizeaza daca este vorba sau nu de dragoste adevarate. Daca este identificat sentimentul, sutienul se deschide automat.

Inventatorii spun ca produsul lor le va ajuta pe femei sa evite avansurile doar de dragul filtrului si le va ajuta sa stie atunci cand intalnesc dragostea adevarata.

Totusi, sutienul a starnit si o serie de reactii negative. Criticii spun ca datele pe care le monitorizeaza nu indica neaparat dragostea, ci emotiile puternice, ceea ce ar putea declansa deschiderea sutienului in momente nepotrivite, cum ar fi un interviu pentru un job nou.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro