Revista 4cars isi dezvolta reteaua de distributie

4cars, singura revista auto gratuita dedicata Bucurestiului si auditata BRAT, isi mareste reteaua de distributie. Din noiembrie, publicatia editata de Novus Media va putea fi gasita in 50 de puncte noi de distributie, care se adauga celor peste 350 de spatii deja existente.
In aceasta luna, revista 4cars a aderat la reteaua de difuzare InfoStand (NewEuropeMedia), care contine peste 400 de spatii in Bucuresti. 4Cars a selectat dintre acestea pe cele mai atractive pentru publicul sau tinta. Astfel, revista va fi mai usor de gasit in showroom-uri, precum si in numeroase centre de afaceri sau alte locatii premium, in care reteaua de difuzare InfoStand este prezenta.
Nu in ultimul rand, revista 4cars va putea fi obtinuta si de la sediul ''Automobil Club Roman'' din Capitala. Decizia de a fi prezenta in acest spatiu s-a impus datorita numarului mare de membri ai prestigiosului club, cititori ai revistei 4cars.
In perioada urmatoare, echipa 4cars pregateste noi spatii din care revista va putea fi obtinuta.
In acest moment, cele 10.000 de reviste 4cars cu aparitie bilunara sunt distribuite in peste 200 de spatii HoReCa premium, prin reteaua de difuzare Spin Media, in lanturile de benzinarii Mol Romania si LukOil (circa 50 de benzinarii in total), complexul auto AUTOVIT, parcarea subterana City Mall, circuitul AmcKart si in alte peste 100 de spatii auto (magazine pentru piese de schimb, spalatorii, vulcanizari, spatii de service, ateliere audio/alarme/tuning etc).
La acestea se adauga, incepand cu luna noiembrie, spatiile gestionate de reteaua de difuzare NewEuropeMedia si sediul din Bucuresti al Automobil Clubului Roman.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro