Cei care vor să se răsfețe de Paște pot lua masa la un restaurant de lux, unde preparatele sunt realizate în moduri cât mai rafinate, chiar reinterpretate în stil franțuzesc. Cheia este echilibrarea gustului, iar totul este servit în porții mici, pentru a face față meselor după postul Paștelui.
Felurile de mâncare din produse tradiționale românești, dar gătite cu mare stil, sunt specialitatea restaurantelor de lux pentru masa de Paște.
Pentru cele mai recente știri:
https://euronews.ro/
Abonați-vă la canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCbATDExtWstHnwWELZnXNZA
Urmăriți-ne și pe Social Media:
https://whatsapp.com/channel/0029VaCnS0e4Y9luISUdOk1n
Tweets by euronewsro
https://www.facebook.com/ro.euronews
https://www.instagram.com/euronews_romania
@euronews.romania
Sursa: Youtube / Euronews Romania
Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro