Retete cu Deliciosul de Vaslui

iunie 4, 2019

Deliciosul de Vaslui este o marca de produse din carne de pui oferita gospodinelor si consumatorilor din Romania de Grupul de firme Safir. Cu carne de de pasare de calitate, provenita din ferme proprii, Deliciosul de Vaslui asigura clientilor prospetime si produse sanatoase, ce pot fi consumate de oricine, de la copii, la bunici. Pentru ca isi doresc sa demonteze miturile legate de carnea de pui, au lansat o campanie denumita “Limpede ca buna ziua”, menita sa ofere consumatorilor toate informatiile necesare despre carnea de pui, oferind raspunsuri la intrebarile acestora, legate de carnea de pui sau de consumul carnii de pui. Nu trebuie decat sa lasi intrebarea ta pe safir.ro si specialistii din echipa Safir iti vor raspunde cu drag la ea.

In alta ordine de idei, trebuie sa stii ca Deliciosul de Vaslui iti propune si cateva retete delicioase pe care sa le gatesti familiei tale.

1. Pui cacciatore. Este o reteta clasica italieneasca, ce face parte din bucataria Toscanei. Este un fel simplu si foarte apreciat, iar succesul pe care il vei avea cu acest preparat este garantat. Ai nevoie de piept, pulpe, aripi de pui (1,2 kg), 80 de grame de masline negre, o legatura de usturoi verde, o telina, sare dupa gust, 400 de grame de rosii cherry, 1 pahar de vin rosu, 1 morcov, rozmarin, putin piper, 4 foi de dafin, ulei de masline. Daca ai, mai poti pune si 30 de grame de ansoa in ulei. Se curata morcovul si telina si se taie in bucati medii. Intr-o tigaie se pune putin ulei de masline, pe care il incingi ulterior. Apoi calesti usturoiul tocat si foile de dafin. Pentru un gust deosebit, poti sa pui si ansoa impreuna cu morcovii si telina. Pune bucatile de pui in tigaie si lasa-le sa se prajeasca pret de cateva minute, intorcandu-le din cand in cand pentru omogenizare. Adauga maslinele, pe care le lasi sa se caleasca putin, apoi adauga vinul, pe care il lasi sa se evapore. Pune rosiile cherry pe care le poti taia si scurge in prealabil, impreuna cu rozmarinul. Adauga sare si ulei si continua sa gatesti totul la foc mic timp de 30 de minute, astfel incat carnea sa fie frageda. Se serveste imediat.

2. Rulouri din piept de pui umplut cu legume. Este un fel de mancare simplu, care devine extrem de gustos datorita carnii proaspete si aromelor folosite pentru umplutura. Sunt ideale pentru cei mici pe care, in acest mod, ii puteti face sa manace legumele. Ai nevoie de 600 de grame de piept de pui, 2 morcovi, 1 ardei rosu,1 lamaie, 2 oua, 1/2 legatura de usturoi verde, ulei de masline, piper dupa gust, 30 de grame de branza maturata de oaie, 2 dovlecei(de preferinta zucchini), 4 felii de paine, putin cimbru, seminte de susan si sare dupa gust. Se taie legumele fasii, dupa care se lasa la scurs, apoi taie fin painea alba. Pregateste cu ajutorul mixerului, un sos din coaja de lamaie, cimbru si usturoiul verde. Pune si branza si painea faramitata. Astfel, este gata umplutura pieptului de pui. Taie fasii subtiri pieptul de pui, pentru a se coace cat mai repede. Fragezeste carnea dupa care adauga, dupa gust sarea si piperul. In mijlocul fiecarei bucati adauga fasiile legumelor taiate si semintele de susan, apoi inchide bucata de piept de pui cu o scobitoare. Treci rulourile prin ouale batute si apoi prin sosul preparat cu branza, paine si restul ingredientelor. Se prajesc in ulei de masline incins, timp de 10 minute, pana devin aurii. Se servesc calde.

Deliciosul de Vaslui iti ureaza: Pofta buna! Cu Deliciosul de Vaslui, ai parte de cea mai buna carne de pui pentru toate retetele tale.

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro